|
Roubovaný Rubín - usychání listů, 4.7.2009 Děkuji za radu.
Nechápu ale, proč je vaše odpověď zakončena tak arogantně? Já jsem se pouze slušně zeptal. |
 |
Roubovaný Rubín - usychání listů, 1.7.2009  Dobrý den,
můžete mi někdo poradit čím stříkat zasychající a vykousané listy viz. foto. Zdá se mi, že i zaschlá tráva pod stromem má s tím souvislost. Děkuji |
 |
|
 |
Mravenci ve skleníku, 13.5.2009 Skuste vse kde jsou mravenci postrikat octem me to pomohlo odstehovali se |
 |
jabloň - strupy na větvích, 18.3.2009  Dobrý den,
nevíte někdo co je to za chorobu? Strom jsem musel již několik let po sobě stříkat proti padlí, ale toto se mi objevilo poprvé. |
 |
Motorové pily - plastový blok motoru, 29.10.2008 Se štýlkou chybu neuděláte. |
 |
Husqvarna - spojka, 16.10.2008 www.youtube.com/watch |
 |
lišta a řetěz, 6.9.2008 Mě se taky párkrát stalo, že při řezání odletí jiskra, ale to bylo u nové lišty a nového řetězu. Teď už si na sebe zvykli.
Řekl bych že přebrousit lištu zas tak dobře nejde, protože hrany po kterých jede řetěz jsou mírně šikmé směrem dovnitř,... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 31.8.2008 Jak dlouho trvá než se ty karbony rozpustí? Já jsem koupil použitou pilu(Stihl) a kdo ví co tam lil první majitel, protože na mazání řetězu tam byl vyjetej olej.
Já jsem hned začal s olejem stihl a zatím dobrý. |
 |
Magnolie, 12.8.2008 Magnolie mám dvě, červenou a růžovou. Obě letos prvním rokem. Nevěnuji jim žádnou zvláštní péči, jen zalévám a tak 2x - 3x hnojím na list. Nestříhat a dobře mulčovat, já používám rozdrcené šišky. Letos kvetla červená magnolie. |
 |
Mučenka (Passiflora coerulea), 11.8.2008 Mám jen jednu rostlinu, krásně kvete a dokonce i plodí. Plody sice nejsou jedlé, ale jsou moc pekné. |
 |
|
 |
Pěstování vinné révy ve vyše položených oblastech, 11.8.2008 Zahrádku mám na Šumavě, ve výšce 550 m.n.m. Pěstuji odrůdu Phoenix. Mám ji prvním rokem a zatím jsem spokojený. |
 |
Výběr motorové pily, 30.7.2008 Bral bych Stihl MS 280i a pokud peníze nesjou problém tak profi Stihl MS 260. |
 |
Provoz a údržba motorové pily, 24.7.2008 Otáčky byste měl mít napsané v návodu (většinou kolem 13000 ot/min). Benzín dolejvám raději dřív - když je tam cca 1/4 nádrže, protože pak mi to špatně nasává když pilu nakloním. Jehlové ložisko - tade jestli myslíte to u řetězky, tak... celý příspěvek > |
 |
Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 15.7.2008 Já bych se toho nebál, sám jsem si koupil Stihl 034 za 5000 od staršího profíka a jede krásně. Když tak pak dejte vědět jak to dopadlo. |
 |
motorový olej na řetěz pily, 30.6.2008 Mám dvě otázky. Potkal jste už nějakého ekologa a kontroloval vám olej? A ta druhá: zatuhává jako obyčejný eko-olej? |
 |