|
Příspěvky uživatele - 64.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vykousané listy na kosatcích, 1.5.2009 Prosím o radu, jakým přípravkem mám ošetřit listy kosatců. Jsou na nich vykousané dírky. Již loni jsem měla stejný problém a i když se udělají květy, něco je nakouše, že nevykvetou. Děkuji za radu. Mirča |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce, 1.5.2009 Souhlasím. Vyhozené peníze. Krtkům ani hryzcům to nevadilo, ale já nemohla ani spát. Ten pískot je nesnesitelnej. Mirča |  |
|  | Problem s paprikami, 15.2.2009 Zatím jenom pulka vyrašila. |  | Problem s paprikami, 10.2.2009 Prosím o radu vysela jsem papriky a asi po 5 dnech se začala na hlíne delat plísen.Co stím? dík |  | Co je to za palmu?, 30.10.2008 Děkuji za odpověď. Je možné, že ze snahy, aby mi neuschla, jsem ji zalévala trochu vydatněji. Každopádně ji jdu hned přesadit. Doufám, že to pomůže... |  | Co je to za palmu?, 29.10.2008  Prosím jestli by mi někdo neporadil, co je to za palmu. Myslím si, že jde o datlovník, ale nevím o který, a hlavně jak se o něj starat. Dostala jsem ho asi před dvěma měsíci a umístila ho na světlé místo v místnosti s teplotou asi 24st.C. Asi před... celý příspěvek > |  | Mulčování, 1.6.2008 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s mulčovacími sekačkami, jestli by mi mohl poradit, jak asi vysokou trávu dokáže běžná mulčovací sekačka posekat.
Děkuji za odpověd (machkovi@centrum.cz) |  | Roubování modřínu, 30.1.2008 Jaké je to správné období pro roubování venku? |  |
 |
|
|
|