Příspěvky uživatele - 64.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vykousané listy na kosatcích, 1.5.2009
Prosím o radu, jakým přípravkem mám ošetřit listy kosatců. Jsou na nich vykousané dírky. Již loni jsem měla stejný problém a i když se udělají květy, něco je nakouše, že nevykvetou. Děkuji za radu. Mirča
Jak na krtky, hraboše a hryzce, 1.5.2009
Souhlasím. Vyhozené peníze. Krtkům ani hryzcům to nevadilo, ale já nemohla ani spát. Ten pískot je nesnesitelnej. Mirča
Problem s paprikami, 15.2.2009
Zatím jenom pulka vyrašila.
Problem s paprikami, 10.2.2009
Prosím o radu vysela jsem papriky a asi po 5 dnech se začala na hlíne delat plísen.Co stím? dík
Co je to za palmu?, 30.10.2008
Děkuji za odpověď. Je možné, že ze snahy, aby mi neuschla, jsem ji zalévala trochu vydatněji. Každopádně ji jdu hned přesadit. Doufám, že to pomůže...
Co je to za palmu?, 29.10.2008 Obsahuje fotku
Prosím jestli by mi někdo neporadil, co je to za palmu. Myslím si, že jde o datlovník, ale nevím o který, a hlavně jak se o něj starat. Dostala jsem ho asi před dvěma měsíci a umístila ho na světlé místo v místnosti s teplotou asi 24st.C. Asi před... celý příspěvek >
Mulčování, 1.6.2008
Dobrý den, chtěl bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s mulčovacími sekačkami, jestli by mi mohl poradit, jak asi vysokou trávu dokáže běžná mulčovací sekačka posekat. Děkuji za odpověd (machkovi@centrum.cz)
Roubování modřínu, 30.1.2008
Jaké je to správné období pro roubování venku?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika