|
Operna zed, 22.6.2011 Ahoj,
potrebuji postavit opernou zed asi 1m vysokou a 17m dlouhou.Premyslim ze bych ji postavil suchou vystavbou Novablock, ale porad premyslim abych neudelal chybu a spatne se nerozhodl..
Myslite ze to bude dobra volba..? |
 |
Z čeho to je?, 30.10.2010  Muzete mi poradit z jake rostliny je ten dinosaurus? |
 |
|
 |
Olej na mazani retezu, 4.4.2010 Mam elektrickou a benzinovou pilu a chtel bych poradit cim mam nejlepe mazat retez... pila mi treba lezi i tri mesice v garazi...
Slysel jsem ze se da pouzit i olej na vareni... jde mi totiz i o cenu..
|
 |
Kolebkova pila, 4.4.2010 Ahoj potreboval bych poradit... mam doma kolebkovou pilu a je hrozne tezka... je bez kolecek a proto bych se chtel zeptat jak ma nejlepe vyresit aby se sni dobre manipulovat... neprodava se treba nejaky vozicek na kterou bych ji nalozil...? |
 |
Kompresor, 21.2.2010 A tak muzete mi nejak konkretnejc poradit ja to chci hlavne pouzivat jen na cisteni vzduchem sekacku pilu atd... nejaky typ.. |
 |
Kompresor, 21.2.2010 Muzete i poradit nejaky kompresor pro domaci pouziti... pouzival bych ho na cisteni traktoru od travy a mot. pily a treba k dofukovani kol u auta.. |
 |
Sněhová fréza Husqvarna, 7.2.2010 Take uvazuji o koupi Husqvarna 1130 STE a asi pockam az na jaro... stim ze by mohla byt lepsi cena nez ted...45000KC..
Ale chtel jsem se zeptat na Vase zkusenosti z touto frezou... co vsechno dokaze?
Jde my o to ze mame dvur ze tri stran... celý příspěvek > |
 |
Neznate nekdo Ukrajinsky traktor MTG?, 15.1.2010 Taky jsem si rikal ze nahradni dily budou asi problem... ale podivat se na nej pojedu.. |
 |
Neznate nekdo Ukrajinsky traktor MTG?, 14.1.2010 Ahoj,
neznate nekdo a nebo nemate fotku Ukrajinskeho traktoru MTG snad je ten nazev spravne.
Pry vypada zajimave a byl my nabizen za 55000 Kc a byl vyroben v roce 1986,bohuzel se na nej mohu jed podivat az za mesic ale jsem zvedavej.. |
 |
Nerovný terén v trávníku, 10.1.2010 A jak se to dela s vetsim pozemkem?To se obedna traktor ktery to srovna? |
 |
|
 |
Trativod, 29.12.2009 PE je Polyetylen?Jde my o to aby se do te vody z te trubky neco neuvolnovalo... |
 |
Trativod, 29.12.2009 Aha tak to jsem napsal spatne ja myslel ze trativod je to same jako vodovod... tak ze chci vymenit stary vodovod od studny do r.d. za novy:) |
 |
Trativod, 29.12.2009 Dobry den,
chci na jare vymenit trativod od studny do rod. domu.Potreboval bych poradit co tam nejlepe dat a jaky material je v dnesni dobe nejlepsi? |
 |
Recepty, 22.12.2009 Bylo by mozne doma udelat Svarcvaldska sunka a nebo presuto? |
 |
Recepty, 22.12.2009 Tak ze to muzu nechat povesene ve spajzu a nic se tomu nestane.Je tam teplota tak kolem peti stupnu. |
 |