|
Motor Tecumseh, 15.9.2009 To už radši šlapací, než s Tecumsehem. Kvalita pod psa a v Evropě nesehnatelné ND |
 |
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 30.7.2009 Tuto sekačku znám velice dobře, a divil byste, že i u bubnovové sekačky se sklopnými noži lze nárazem posunout magneto. |
 |
|
 |
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 30.7.2009 Nechytil jste s ní něco? Kopnutí do karburátoru bývá známkou špatného předstihu, vzniklým střižením klínku magneta. |
 |
Briggs dymí, 30.7.2009 Jestliže nakláníte sekačku, tak se nedivte, že Vám motor kouří. Sekačka se do boku nenaklání!!! |
 |
Motorová sekačka s pojezdem Hecht 546 S, 30.7.2009 Hecht není Itálie, ale čistokrevná Čína |
 |
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009 Samovolné vypínání teplé pily je typickým symptomem přidřeného motoru, ale nechci strašit. Sundejte výfuk a za pomoci kapesní svítilny zkontrolujte, zda nejsou na pístu či válci viditelné rýhy. |
 |
Olej do sekačky, 29.4.2009 Zkrátka a dobře, dejte tomu SAE 30, stojí to pár šupů a máte klid. |
 |
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Vážený pane, v technice žádná demokracie neexistuje - prostě buď to tak je nebo není. Jelikož oproti starému praktikovi J.S. jste technické embryo, měl byste namísto osobních invektiv o stranících normálně uznat, že co se týče palivové směsi do pil,... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Já starou směs používám na čištění na mycím stole. |
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 Svou zarputilostí mi připomínáte chemikáře ze Šimka a Grossmana : " Kyselino sírová, zdraví neškodná, vejdi a neuškoď." Já ty zadřené pily s loňským benzínem vidím denně, takže mne o neškodnosti staré směsi prostě nepřesvědčíte. |
 |
|
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 Stále motáte dohromady čistý benzín a namíchanou směs. To, že benzín rozkládá olej je prostě fakt, a ne výmysl žádných brožurek. |
 |
359 nebo 357 XP, 10.4.2009 Nejde o manuál, ale o zkušenost |
 |
359 nebo 357 XP, 10.4.2009 357 je daleko náchylnější k zadření, to vám potvrdí každý kdo se s touto pilou setkal. Takže čistit, čistit a čistit. Minimálně jednou týdně je nutné u této pily vypucovat drátěným kartáčem lapač jisker a zanedbat žebra má následky přímo... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 To snad nemyslíte vážně? Jak můžete srovnávat doma dělaný traktor, který hudlá nanejvýš 3000 otáček s vysokootáčkovým strojem, jako je moderní pila? Pravděpodobně jste ještě neviděl co dokáže udělat 4 měsíce stará směs s pístem a válcem. V roce... celý příspěvek > |
 |
359 nebo 357 XP, 9.4.2009 Jen bych doplnil, že H 357 XP je oproti H 359 trochu náročnější v otázce údržby a kvalitě palivové směsi (to ovšem neznamená, že 359 můžete nečistit a lít do ní co Vám přijde pod ruku). |
 |