|
Příspěvky uživatele - 151.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kolik muskatu do 60 cm truhliku?, 3.4.2009 Já dávám obvykle do 60 cm truhlíku taky tři. Když jsem dávala čtyři, tak jeden vždycky zůstal zakrnělý, protože ho utlačily okolní větší, které se začaly rozrůstat. Ale ono je to skoro jedno, protože ty rostliny vyrostou podle toho, kolik mají místa... celý příspěvek > |  | Japonská zahrada, 11.11.2008 Skvělá informace, vím co mám shánět do svého azalkového zákoutí pod borovicí, děkuji |  |
|  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 7.11.2008 Pro pana Jiřího Vilíma: dospěli jsme ke stejnému závěru, já to dělám přesně tak. Mám asi dvanáct orchidejí různých druhů, máčím je v hlubokém širokém lavoru (některé faleňáky se totiž do kbelíku nevejdou) a to přímo v pokoji na místě, kde stojí.... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáčky, 24.10.2008 to jsem samozřejmě zkoušela, zatím marně. Košíkářům se asi do nového sortimentu nechce, mají zavedené výrobky... |  | Krmítko pro ptáčky, 24.10.2008  Loni jsem si pro inspiraci vyfotila krásné proutěné krmítko u kamaráda za oknem (fotka je přes sklo, omluvám se za sníženou kvalitu).
Prý mu je dělal někdo z Rožnova. bohužel nemám kontakt a zatím marně sháním, kdo by mi takové udělal... |  | Znáte ji někdo?, 17.10.2008  My máme doma krvokvět asi dvacet let. Je velmi nenáročný a každý rok kvete, květ vždycky vydrží jeden až dva měsíce.
Máme ho mezi okny, kde je v zimě maximálně deset stupňů (v mrazech i méně), v létě naopak velmi teplo, protože je na sluníčku.... celý příspěvek > |  | Nový dům - stará zahrada, 13.10.2008 My jsme v podobné situaci byli před rokem - v mnohaleté "džungli", tvořené převážně skoro dvoumetrovými bodláky, se mi manžel při první návštěvě zahrady ztratil.
Postupovali jsme dvěma způsoby - na jedné terase hned u domu (máme to ve... celý příspěvek > |  | pěstování phaleanopsis, 1.10.2008 Když si tady vlevo zadáte do okénka "Vyhledávání" heslo phalaenopsis, tak vám vyjede spousta informací a diskusí, kde je vše potřebné zodpovězeno. Nemá cenu to psát znovu a znovu. |  |
 |
|
|
|