Příspěvky uživatele - 156.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tráva neroste, 15.5.2009
Každé semínko musí být pro naklíčení vlhké. A do doby, než vyleze zelené na povrch a vytvoří si aspoň nějaký kořínek, nesmí vyschnout, jinak "umře".
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 12.4.2009
Jablůňka měří asi 120cm (cena 230,- Kč) a prodejcem byli Chovancovi z Lipníku nad Bečvou. Jana
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 9.4.2009
Ahoj všem, včera jsem byla na Zahradě Čech v Litoměřicích a koupila jsem si sloupovitou jabloň, odrůdu STAR za 230,- Kč. Tak kdo má zájem, prodávají je tam. Máte jistotu, že se při přepravě poštou se stromečkem nic nestane a navíc je to levnější.... celý příspěvek >
Slimáci, 27.3.2009
nééé
Co dělat proti plzáku španělskému?, 27.3.2009
Dostupné přípravky: Hubení plzáků chemickými látkami je dvojsečná zbraň – můžeme ohrozit zdravotní nezávadnost vlastní zahrady, a vyhubení škůdci se k nám stejně opět nastěhují z okolí. Preparáty, jejichž účinnou látkou je nervový jed,... celý příspěvek >
Nastražíme pasti Nejlépe zapuštěné nádoby, přičemž nejlepším lákadlem je, jak jinak, pivo. Okraj necháme 1-2 cm přečnívat, abychom omezili lapání jiných živočichů. Pasti denně kontrolujeme a chycené plzáky hubíme. Záhonky můžeme mechanicky chránit... celý příspěvek >
Kalamitě můžeme předcházet již v zimě – když za prvních mrazů zryjeme záhony co nejhlouběji. V půdě nakladená přezimující vajíčka se tak dostanou na povrch a přímý mráz je zahubí. Nejlepší je však nenechat plzáky vajíčka ve velkém naklást. Na... celý příspěvek >
Zahrádka před domem - co nasadit?, 14.3.2009
Dejte si tam 2 keříčky kanadské borůvky, ať máte co mlsat . Keříky musí být dva, nebo někdo v okolí do 50-ti metrů musí mít taky tuto borůvku, aby vám plodily. Nebo azalky, prodávají se i malinké s růstem do 50-ti cm a kvetou nááádherně. Obě... celý příspěvek >
Tak co, už zmrzli?, 14.3.2009
Nevím sice, jestli už zmrzli nebo ne, ale zatím jsem nenašla žádná slimáčí vajíčka pod listy, jako vloni. Nebo viděl jste letos (2009) někdo nějaká vajíčka slimáka portugalského? Je to bestie, která mě demotivuje pěstovat cukety, afrikány,... celý příspěvek >
Slimáci, 8.3.2009
Jsou to bestie, není snad rady ani pomoci, jak se jich definitivně zbavit. Slyšela jsem, že slimák portugalský /ten hnědyý/ dokonce vyhubil slimáka černého - českého. Snad pomůže letošní zima, která byla docela studená. Zdravím Jana
Petúnie - odstraňování zvadlých květů, 15.2.2009
 nádhera
Co s cuketami?, 15.2.2009
Recept: Nakrájejte cuketu na kolečka i se semínky (může být i se slupkou-pokud je cueta mladá), posypte grilovacím kořením, osmažte na oleji. Je to neuvěřitelná dobrota. Jím to hlavně studené ke chlebu. Ještě jsem se toho "nepřejedla" a to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika