|
Příspěvky uživatele - 161.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stavební povolení, 28.6.2009 Začal bych rozlišením, zda-li se jedná o vodní dílo. Domnívám se, že ne (odpověď naleznete na odboru živ. prostředí).
Pokud tedy nejde o vodní dílo, tak se určitě jedná o stavbu. V tom případě vycházíme ze stavebního zákona a provedu ohlášení drobné... celý příspěvek > |  | Podklad pro parkovací místo - kačírek, 23.4.2009 Pokud použijete jakýkoli kačírek, proveďte zhutnění. Kačírek nedávejte nikdy tam, kde bude auto zatáčet. |  |
|  | Vari Jikov DSK 317, 16.4.2009 Ještě k cvrku v kolech. Je doporučeno je mazat denně OLEJEM, nikdy ne vazelínou- zasychá!!! Denně je sice nemažu, ale dosti často (15 let častého používání bez závad).Při jízdě z kopce je vypínám, je to náhrada diferáku, nikoliv volnoběžky! Nemazání... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 16.4.2009 Udržovat tlak v šípovitých kolech (1,2 atp.) je dokonce nutnost a jeho kontrolu vřele doporučuji častěji než jednou ročně. Při podhuštěné pneumatice může totiž dojít při velkém záběru k pootočení pneumatiky a ustřižení ventilku duše. Pokud již se Vám... celý příspěvek > |  | Motor jikov, 15.4.2009 Od doby co vylévám na zimu benzín z nádrže i z plovákové komory Vari po zimě startuje naprosto bezproblémově. Pokud směs ponechám delší dobu ve stroji i během sezony dojde k odparu benzínu a zbytky (olej a aditiva) zanesou poměrně tenké trysky.... celý příspěvek > |  | Motor jikov, 15.4.2009 Máte pravdu se stíněním botky jsem měl velké problémy, za tepla se to nepravidelně prostřelilo, u druhé prohořel odrušovací odpor(výroba PAL). Od doby co jsem celou botku vyměnil za Japonskou z motocyklu nemám již žádné problémy. YARI |  | Sázení brambor - kolik?, 30.3.2009 Chci zasadit brambory na podzimní spotřebu a zimní uskladnění. Prosím napište mi kolik kg sadbových brambor mám zakoupit na 100 m2 (1 ár) zahrady, případně mi doporučte nějakou dobrou odrůdu. Předem děkuji. P.S. začátečník MiG |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 27.3.2009 Několik starých vlhkých prken v trávě po obvodu zahrádky, a každodenní sběr
Petr |  | Kdy začit s jarním hnojením, válcováním trávnku a vertikutáním, 24.3.2009 Dobrý den,
Buduli brát v úvahu, že polovina obyvatel ČR žije v RD (5mil) a v průměrném domu žijí 4 lidé, vychází mi cca 1.25mil. RD. Dovolím si tvrdit, že postřiky na trávník používá max. každý druhý. Takže to je cca 600 tis RD. Při průměrné ploše... celý příspěvek > |  | Pančovaný med, 12.3.2009  Před několika měsíci byly v novinách testovány některé medy z českých obchodů. Tuším, že dva vzorky byly medy mrtvé (pravděpodobně hodně zahřáté) a drtivá většina ostatních vzorků nebyla příliš chutná. Představuji si tu svou loterii u super-hyper... celý příspěvek > |  |
|  | Jabloň Mac Intosh Red, 10.2.2009 Samozřejmě, že pokud budu sklízet v první polovině září, že mi vydrží déle, jenže 70% produkce sníme hned po utržení. (od 20.8 do 10.10 max.) Zbytek do beden a za měsíc je to fuč. Během zrání sníme i kilo jabled denně. |  | Jabloň Mac Intosh Red, 9.2.2009 Doma máme dva stromy. Jablka jsou to chutná jen při okamžité spotřebě. Po 14 denním skladování jde kvalita rychle dolů. Petr |  | Výsev rajčat, 8.2.2009 Když vidím, jak máte velké rajčata 15.3, pak mě napadá otázka, jak velké ty rajčata budou v půli května, kdy půjdou ven? Ne všichni mají skleník/fóliovník jako vy. U těchto lidí budou sazenice vyseté v půli února vytažené a tenké. |  | ekonomické využití zahrady, 5.2.2009 Nechci vám brát iluze, ale u většiny lidí, při započtení vlastní práce, koupě hnojiva na podzim (hnůj od zemědělce) semen a sazenic to ziskové nikdy moc nebude. Spíš bych se snažil vyhnout postřikům (Na takovou mrkev, ředkvičky, česnek, cibulku,... celý příspěvek > |  | ekonomické využití zahrady, 5.2.2009 Pokud jste úplný začátečník, začněte jednoduššími plodinami a postupně si přidávejte - česnek, mrkev, ředkvičky, jahody, salát později rajčata papriky okurky, cukety atd.. |  |
 |
|
|
|