|
Rouby, 8.1.2009 Podle informace ze Sempry v prosinci rouby neřezaly, údajně proto že je má na stromě přejít mráz, který do té doby nebyl. |
 |
Rouby - termín odběru, 3.1.2009 Je nyní vhodná doba kodběru roubů třešní?Nebo se mají řezat v bezmrazích dnech?Kdyby mrzlo celý leden, tak by šly řezat až koncem měsíce? |
 |
|
 |
Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Lůj vám žádný řezník z bourárny nenechá protože je stejně drahý jako maso a je zpětně odebírán. |
 |
Kysané zelí, 27.12.2008 Dobře naložené a uskladněné zelí v sudě či kameňáku by mělo vydržet do nového Ale dva roky?Mám ale ve sklenicích druhým rokem a je |
 |
Co s kaprem?, 21.12.2008 Co takhle zalít bílím vínem. |
 |
Sejmutí etiket z lahví, 21.12.2008 Po těchto etiketách zůstávají zbytky lepidla, kteréopravdu nevím odstranit.Zkoušel jsem různá rozpouštědla ale nic moc |
 |
Sejmutí etiket z lahví, 21.12.2008 Co se zeptat někoho z pivovaru jak to dělají. |
 |
spinač VR2D, 20.12.2008 Já jsem zas přesvědčen že žádný tlakový spínač s pružinou nelze nastavit zvlášť horní a dolní.Pouze v jedné poloze přesně. |
 |
spinač VR2D, 20.12.2008 Tento spínač je kostruován tak že zapíncí tlak je zhruba polovina tlaku vypínacího.takže váš požadavek 0,15mpa zapínací a 0,3Mpa by měl jít.Povolte matici na pružině např.o dvě otáčky a uvidíte.Matice je aretována buď šroubkem nebo takovým výliskem... celý příspěvek > |
 |
spinač VR2D, 19.12.2008 Ještě jednou rozsah změníte maticí na pružině ato tak že bude vždy rozdíl nappř.2-4,1,8-3,5 atd.Jestli chchcete nastavit malý rozdíl např.3,5-4 tak to se nepovede.Návod na nastavení od výrobce nikde není pouze ve výrobě je to přeci tlakový spínač.Na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
spinač VR2D, 19.12.2008 Jaký rozsah má tlakový spínač?Kam ho chcete posunout?Spínače jsou (byly) vyráběny v několika rozsazích a malinko jdou posunout aretovanou maticí apak se musí měnit pružina.Pouze profi spínače jdou regulovat dole a nahoře.Tento ne.Matice která... celý příspěvek > |
 |
spinač VR2D, 18.12.2008 Snížíte-li zapínací tlak sníží se i tlak vypínací.A teď o kolik a proč? |
 |
Ontario, 7.12.2008 Na chuť Ontaria musí člověk, dozrát,jako na ryzlink a někdo ho nemůže vůbec. |
 |
Kysané zelí - změknutí, 29.11.2008 Mě pro změnu zelí zhořklo což se mi nikdy nestalo, Na kvašení jsem použil nádobu 20l od dobré vody nemůže to být tím? |
 |
Růžičková kapusta, 23.11.2008 Jak uchovat růžičkovou kapustu v čerstvém stavu, nechci mrazit ani konzervovat.Venku snese mráz ale nevím kolik, při nástupu současné zimy mám obavu aby nezmrzla. |
 |