Příspěvky uživatele - 91.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
stříhání tůjí, 1.4.2008
A kdy provést řez a do jakého průměru aby tuje znovu obrazily?
kvašená červená řepa, 18.3.2008
Ty hřiby dělají snad Rusové ne?
kvašená červená řepa, 17.3.2008
Jen jsem zkoušel zda to někdo dělá, podle toho že téměř měsíc nikdo neodpověděl to asi opravdu nebude žádná sláva.Asi není nad klasiku s křenem nebo feniklem.Jak je vidět pane Vysloužile máte opravdu zkušenost se vším.Děkuji.
pro brambory na Vysočinu, 25.2.2008
Zajímalo by mne kolik je potřeba sadby na ar. Chtěl bych zkusit pěstování.
Vypalování trávy, 25.2.2008
V době kdy jezdily parní lokomotivy neustále v okolí tratě na jaře hořela tráva a nějak se to moc neřešilo.Pamatuji že potom vyrostla pěkná tráva.  V 90 tých letech jsem viděl v Rakousku hořet deítky hektarů umyslně zapálených polí se... celý příspěvek >
Mazání latexem po střihu větví, 23.2.2008
Já mám nejlepší zkušenost s bílou fermežovou barvou, na latexu se tvořil černý povlak a tak dobře se to nehojilo. Zatírám ale jen větší rány, tak od dvou cm.
kvašená červená řepa, 13.2.2008
Kdo má zkušenost z  kvašením červené řepy? Na Balkáně se to běžně dělá, mně se to ale nedaří. Ostatní zelenina jde dobře zvláště je-li tam trochu zelí. Je to úplně jiný než s octem.
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika