|
stříhání tůjí, 1.4.2008 A kdy provést řez a do jakého průměru aby tuje znovu obrazily? |
 |
kvašená červená řepa, 18.3.2008 Ty hřiby dělají snad Rusové ne? |
 |
|
 |
kvašená červená řepa, 17.3.2008 Jen jsem zkoušel zda to někdo dělá, podle toho že téměř měsíc nikdo neodpověděl to asi opravdu nebude žádná sláva.Asi není nad klasiku s křenem nebo feniklem.Jak je vidět pane Vysloužile máte opravdu zkušenost se vším.Děkuji. |
 |
pro brambory na Vysočinu, 25.2.2008 Zajímalo by mne kolik je potřeba sadby na ar. Chtěl bych zkusit pěstování. |
 |
Vypalování trávy, 25.2.2008 V době kdy jezdily parní lokomotivy neustále v okolí tratě na jaře hořela tráva a nějak se to moc neřešilo.Pamatuji že potom vyrostla pěkná tráva. V 90 tých letech jsem viděl v Rakousku hořet deítky hektarů umyslně zapálených polí se... celý příspěvek > |
 |
Mazání latexem po střihu větví, 23.2.2008 Já mám nejlepší zkušenost s bílou fermežovou barvou, na latexu se tvořil černý povlak a tak dobře se to nehojilo. Zatírám ale jen větší rány, tak od dvou cm. |
 |
kvašená červená řepa, 13.2.2008 Kdo má zkušenost z kvašením červené řepy? Na Balkáně se to běžně dělá, mně se to ale nedaří. Ostatní zelenina jde dobře zvláště je-li tam trochu zelí. Je to úplně jiný než s octem. |
 |