|
Příspěvky uživatele - 6.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muchovník hladký keř, 22.12.2006 pěstujeme na zahradě tři druhy muchovníku,dětem to moc chutná,taky je z toho moc dobrá štáva.A nepotřebují kyselou půdu.Ráda bych nějaké přikoupila,pane Vašku,vy máte nějaké hodně dobré odrůdy?Můžete mi nějakou doporučit?děkuji Petra |  | mini ruze, 21.12.2006 pavle myslíte venkovní? Tak ty ochotně zakožení v srpnu po skkenicí. |  |
|  | Muchovník hladký keř, 21.12.2006 plody mají celkem nevýraznou chut,rozhodně nepřipomínají borůvky.Dají se snístpouze uplně zralé.Jinak je z nich docela dobrý rosol,musí se ale s něčím namíchat.U nás syrové nikomu nechutnají |  | neznámé jablko, 18.12.2006 děkuji mockrát,začnu ho shánět,fotografii bohužel žádnou nemá,dědeček zemřel před dvaceti lety.Moje maminka bude štasná,až to jablko znovu utrhne ze stromu. |  | dracena, 15.12.2006 takhle jak to popisujeme se mi zá,že je ulitá.Nebyla přemokřená,když jste ji koupila?Ten ohnutý kmínek by pro to svědčil.pokud tomu tak je,nejspíš ji nezachráníte.Můžete zkusit vyměnit zeminu,ale většinou je pozdě.p. |  | Je možno ještě nyní sázet růže?, 12.12.2006 růže můžete sázet prakticky aý do mrazů.nebojte se.Důkladně je přihrnte a nakopčete,přikryjte chvojím.Na jaře odstříhejte zmrzlé části až do zdravého dřeva a hlvně včas odstrante zimní ochranu,aby je neohrozila hnooba a houbové choroby.Pokud přesto... celý příspěvek > |  | jarní přesazování, 12.12.2006 ano,jarní termín výsadby může být v některých oblastech dokonce výhodnější.Růže vysadte po pominutí mrazů.Vyčkejte,až půda rozmrzne a nebude hrozit navrat nízkych teplot.Růži nehnojte,pouze zalijte a přihrnte.pokud přesto ještě místy... celý příspěvek > |  | proc mi rasi tulipany na podzim, 12.12.2006 je teplo.Tulipány to bez úhony nejspíše přežijí,nijak to neovlivníte.V nejhorším případě na jaře vyraší pouze listy.Vymrznutíse obávat nemusíte. |  | Jarda Čech, 12.12.2006 záleží na tom,jaké pnocí růže máte,některé jsou choulostivé,jiné se zase pravidelně setřihují.Poku mate obavy ze zimy,je možné na konstrukci navěsit chvojíb a spodek důkladně nakopčit.Jinak většina těchto růží dobře obráží,na jaře zmrzlé části... celý příspěvek > |  | letošní zimování růží, 12.12.2006 ahoj.letos je velmi teply začátek zimy a tak stále váhám se zazimováním růží,přihrnula jsem pouze nové výsadby.Zajímalo by mě,jak to nyní řešíte vy,co třeba stromkové růže?staré jsou dosud plné zeleného listí a nové jsem ještě nezimovala,zda se mi to... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže, 12.12.2006 anglické růže,zejména nedostupné novinky objdnávám přímo od šlechtitelů.Doporučuji www.kordes-rosen.com a www.roses.co.uk |  |
 |
|
|
|