pěstujeme na zahradě tři druhy muchovníku,dětem to moc chutná,taky je z toho moc dobrá štáva.A nepotřebují kyselou půdu.Ráda bych nějaké přikoupila,pane Vašku,vy máte nějaké hodně dobré odrůdy?Můžete mi nějakou doporučit?děkuji Petra
Koupila jsem si keř amelanchier laevis. Nevím jaké má nároky, jak bude vysoký a široký. Kdy se seřezává. Jak chutnají jeho plody ? Zakládám zahradu a ráda bych ho dala na vhodné stanoviště. Poradíte mi ? Bydlím na Vysočině. Milena
plody mají celkem nevýraznou chut,rozhodně nepřipomínají borůvky.Dají se snístpouze uplně zralé.Jinak je z nich docela dobrý rosol,musí se ale s něčím namíchat.U nás syrové nikomu nechutnají
Je vyšlechtěno spousta odrud které se odsebe liší. Nevím jaký zrovna máte, ale byl bych nerad, kdyby snat jen jeden člověk po shlédnutí tohoto příspěvku toto dobré ovoce zavrhl. Já ho doporučuji každému a byl bych rád, kdyby se Vám někdy podařilo ochutnat ten správný. To že vypadají jako borůvky, nesrovnával bych je spolu. VašekB
pěstujeme na zahradě tři druhy muchovníku,dětem to moc chutná,taky je z toho moc dobrá štáva.A nepotřebují kyselou půdu.Ráda bych nějaké přikoupila,pane Vašku,vy máte nějaké hodně dobré odrůdy?Můžete mi nějakou doporučit?děkuji Petra