Příspěvky uživatele - 169.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009 Obsahuje fotku
pěkné jezírko i voda..je tam dost řasy, ale i to má své kouzlo
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009
požírají ve filtraci živiny, které by se neměly dostat z5 s čistou vodou do jezírka a tím podpořit vyživu pro řasy...asi, když tak mě opravte někdo
Výsev rajčat, 8.2.2009
když rajčata dávate už do půdy taky je položíte do jamky na ležato a přhrnete k prvním lístkům?? druhý den stojí jak vojáci u tyček prý se tak udělá lepší kořenový systém i na tom stonku
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 8.2.2009
box??
Výsev rajčat, 8.2.2009
co je to extakce a na co je dobrá nikde jsem se to nedočetl??..extrakce to bych věděl, ale to je něco jako lisovat semena na olej... nevím prostě asi umřu aniž bych to věděl
Pěstování černého kořene, 8.2.2009
Jako zelenina se využívá od 16. století. V posledním období je vyhledáván zejména diabetiky pro vysoký obsah sacharidů s převahou inulínu. Kromě toho obsahuje až 80 % biologicky vázané vody, 12,6 % bezdusíkatých látek, 2,4 % vlákniny, 1,2 % bílkovin.... celý příspěvek >
Ředkvičky v zimní zahradě, 8.2.2009
asi málo světla
Úvahy před řezem i po něm, 8.2.2009
no je pravda že je to dominatní padesátiletá zlatá reneta které bylo uřízlé horní patro asi pře 20 lety ale je nám líto jí porazit jelikož rodí i ve slabých letech a jablka jsou chuťově výborná, nehledě na to že strom plní funkci i zastínění v létě... celý příspěvek >
Úvahy před řezem i po něm, 8.2.2009
prosím o radu..jak zabránit znovurašení tvz.vlků?..někde u Přemka někdo říkal že po ořezání dřevnatých vlků vyraší nové: Ty pak stačí něž zdřevnatí odstrnit jen rukou, že to jde pěkně stačí jednou a už pak nerostou..nevím co je na tom pravdy ale celý... celý příspěvek >
Jezírko pro psy, 8.2.2009
já mám geotextílii 5mm natřenou betonovým pačokem ve třech nátěrech..už to mám pět let a dovolím si po tom i chodit... nejdříve jsem udělal jen kraje pod kačírek aby neujížděl do vody a postupně jsem to udělal až na dno..má to pěknou patinu... pes... celý příspěvek >
Chovná voliéra, 7.2.2009
chtěl bych se zaptat, nemáte někdo nějakou fotku nebo plánek na chovnou voliéru pro okrasné bažanty nebo chová někdo něco takového???díky
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 7.2.2009
něco z předkem je označení vetšinou 45..třeba 6945..předek využijete jedině v lese když budete mít jen sekání sušení a krmení je to draží což je pravda a taky větší spotřeba s předkem..zůstaňte u Zetoru bez předku a s kabinou v zimě to je sakra znát... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 6.2.2009
podle toho jaké plastové trubky... polyetylén???nevěřím ať se tam dají i obyč že to bude víc jek 110 stupňů co slunko ohřeje,vždyd polyetylénem je výhřev... třeby podlahové a vydrží..
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009
nedoporučuji nic cizého než Zetor... už kdyby Vám někdo půjčil nářadí na hydrauliku tak mu to smícháte a je zle.. nehledě co budete k hospodářství potřebovat si koupit za traktor jste vázán jen na japonce nebo vše pak přispůsobit na něj... jak psal... celý příspěvek >
nemažete klepeto, 5.2.2009
díky už jsem to koupil bylo to přesně ono
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika