|
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009  pěkné jezírko i voda..je tam dost řasy, ale i to má své kouzlo |
 |
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009 požírají ve filtraci živiny, které by se neměly dostat z5 s čistou vodou do jezírka a tím podpořit vyživu pro řasy...asi, když tak mě opravte někdo |
 |
|
 |
Výsev rajčat, 8.2.2009 když rajčata dávate už do půdy taky je položíte do jamky na ležato a přhrnete k prvním lístkům?? druhý den stojí jak vojáci u tyček prý se tak udělá lepší kořenový systém i na tom stonku |
 |
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 8.2.2009 box?? |
 |
Výsev rajčat, 8.2.2009 co je to extakce a na co je dobrá nikde jsem se to nedočetl??..extrakce to bych věděl, ale to je něco jako lisovat semena na olej... nevím prostě asi umřu aniž bych to věděl |
 |
Pěstování černého kořene, 8.2.2009 Jako zelenina se využívá od 16. století. V posledním období je vyhledáván zejména diabetiky pro vysoký obsah sacharidů s převahou inulínu. Kromě toho obsahuje až 80 % biologicky vázané vody, 12,6 % bezdusíkatých látek, 2,4 % vlákniny, 1,2 % bílkovin.... celý příspěvek > |
 |
Ředkvičky v zimní zahradě, 8.2.2009 asi málo světla |
 |
Úvahy před řezem i po něm, 8.2.2009 no je pravda že je to dominatní padesátiletá zlatá reneta které bylo uřízlé horní patro asi pře 20 lety ale je nám líto jí porazit jelikož rodí i ve slabých letech a jablka jsou chuťově výborná, nehledě na to že strom plní funkci i zastínění v létě... celý příspěvek > |
 |
Úvahy před řezem i po něm, 8.2.2009 prosím o radu..jak zabránit znovurašení tvz.vlků?..někde u Přemka někdo říkal že po ořezání dřevnatých vlků vyraší nové: Ty pak stačí něž zdřevnatí odstrnit jen rukou, že to jde pěkně stačí jednou a už pak nerostou..nevím co je na tom pravdy ale celý... celý příspěvek > |
 |
Jezírko pro psy, 8.2.2009 já mám geotextílii 5mm natřenou betonovým pačokem ve třech nátěrech..už to mám pět let a dovolím si po tom i chodit... nejdříve jsem udělal jen kraje pod kačírek aby neujížděl do vody a postupně jsem to udělal až na dno..má to pěknou patinu... pes... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chovná voliéra, 7.2.2009 chtěl bych se zaptat, nemáte někdo nějakou fotku nebo plánek na chovnou voliéru pro okrasné bažanty nebo chová někdo něco takového???díky |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 7.2.2009 něco z předkem je označení vetšinou 45..třeba 6945..předek využijete jedině v lese když budete mít jen sekání sušení a krmení je to draží což je pravda a taky větší spotřeba s předkem..zůstaňte u Zetoru bez předku a s kabinou v zimě to je sakra znát... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 6.2.2009 podle toho jaké plastové trubky... polyetylén???nevěřím ať se tam dají i obyč že to bude víc jek 110 stupňů co slunko ohřeje,vždyd polyetylénem je výhřev... třeby podlahové a vydrží.. |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009 nedoporučuji nic cizého než Zetor... už kdyby Vám někdo půjčil nářadí na hydrauliku tak mu to smícháte a je zle.. nehledě co budete k hospodářství potřebovat si koupit za traktor jste vázán jen na japonce nebo vše pak přispůsobit na něj... jak psal... celý příspěvek > |
 |
nemažete klepeto, 5.2.2009 díky už jsem to koupil bylo to přesně ono |
 |