|
Příspěvky uživatele - 16.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čínské zelí, 16.12.2009 Zkuste zasadit jiný druh Pekingského zelí, podle mých letmých zkušeností jsou u nás nejméně 4 druhy.A těch "záhybů a struhadla" se také nebojte. Nakrájíte na jemno, uděláte vhodnou zálivku, a větší salátovou pochoutku neznám. Zkuste si... celý příspěvek > |  | Houby z lesa na zahradě, 3.12.2009 Doufám, že mnozí z Vás se byli podívat v létě v obci Stachy na Šumavě. Tam roste na náměstíčku v parčíku uprostřed obce pod stromy spoustu hřibů. Číslují je. V době, když jsem tam byl já bylo číslo přes 120 již vyrostlých v tom roce. Místí říkali, že... celý příspěvek > |  |
|  | Ředkvičky v zimní zahradě, 3.12.2009 Prosím o objasnění : Tetraploidní ředkvička Kvarta..., Jaký význam má pro mne, že je tetraploidní? |  | Povolení ke kácení - odvolání, 28.11.2009 S obsahem se ztotožňuji, jen upozorňuji na lhůtu odvolání-ta je asi 14 dnů. Neprošvihnout termín.Pak se to napravuje složitěji. |  | Jaká je doba klíčení citrusů?, 25.11.2009 pokojovou |  | Uskladnění slivovice v dub. sudu, 25.11.2009 Výrobci lihovin velmi rádi kupují sudy, ve kterých max 3 roky uzrávalo barikované víno. Pak už se v nich barikované víno nesmí vyrábět, ale sud je příjemně zavíněný. |  | Zbylé švestky na stromě, 25.11.2009 Pokácet strom je moc drastické. V lese se občas sestřelují šišky ze smrku a pod. Co takhle se strefovat brokem do stopky švestky? |  | Jaká je doba klíčení citrusů?, 24.11.2009 Citrusy potřebují ke klíčení vyšší teplotu jak 12 st.C.ideální je 20-25st.Doba klíčení je velmi individuální od2-6 týdnů a semenáčky jsou značně nevyrovnané. |  | Vzdálenost plotu od souseda, 24.11.2009 Jenže thůje rostou nahoru, tam je1m dobrý, vrba roste i do šířky a to bude asi málo, nebo neustále stříhat skoro u kmínku ze strany souseda. |  | Domácí pálení už nebude trestný čin, 23.11.2009 Dnes vyšel v našich regionálních novinách článek z pálenice.Vyjímám jen stručně z obsahu .-Litr destilátu v pálenicích bude od ledna o 10 korun dražší.-Když kvas obsahuje značné množství kyseliny octové, tato je při destilaci... celý příspěvek > |  |
|  | Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 19.11.2009 Můj se cca 3 roky vzpamatovával a pak to jelo do výšky a šířky rychle.Ještě jednu zajímavost mám s květy: kvete dost pozdě-září a dál, takže jsou to poslední květy v okolí. Na květech bylo v říjnu za pěkného počasí tolik hmyzu, včel, vos... celý příspěvek > |  | Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 18.11.2009 Mám břečťan na plotě cca 12 let, po 10 letech začal dělat květy.Výška plotu-dřevěného je 1,2m břečťan stříhám tedˇna cca 1,5 m. Plot je tak prorostlý, že není vidět, jen masa břečťanu. Domnívám se, že je již"samonosný". |  | Zasadit cesnek bez moreni?, 13.11.2009 Sulka se přestala vyrábět.Sulka má být podle šlechtitele česneku použita pouze v případě reálného rizika přítomnosti háďátka /6-12hod, proti vlnovníku česnekovému 0,5hod/.Sulka při delším moření česnek poškozuje. Kdo používal ROVRAL, místo něj krátce... celý příspěvek > |  | Vlašťovičník - bradavice, 12.11.2009 Kdyby to bylo jen jednou, tak možná, ale zaříkávačka tím byla pověstná, sama doktorka to o ní věděla |  | Vlašťovičník - bradavice, 12.11.2009 Jak už tady před rokem psal CHemický Alí, někdy pomůže psychoterapie.je už to asi 22let dcera kolem 8let závodně plavala. Bradavice asi z bazénu na noze, dost hluboká, doktorka jí to mockrát vyřízla, vždy se obnovila, pak jí sama doktorka!!!... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|