Příspěvky uživatele - 99.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 9.2.2009
Na stránkách Stigy pro rok 2009 jsem objevil novinku. Traktory Estate Overland 20 4WD a 25 4WD. První hobby traktory s pohonem všech 4 kol.V českém ceníku mají u nás pouze ten výkonější s motorem 25hp a záběrem 122cm za 159.000,-Kč. Na polském trhu... celý příspěvek >
Star Jet 102-20 - předváděcí stroj, 7.2.2009
Zkušenosti s provozem zahradního traktoru, které jste popsal ve svém článku se budou hodit jistě mnoha zájemcům o koupi takovéhoto stroje. Jako ideál doporučujete kombinaci motoru 20hp a záběr 102 cm. V případě Hondy to však není možné, nabízejí buď... celý příspěvek >
Brill Crossover 102/16 H OHC, 3.2.2009
Jako prodejce a zároveň i servis, musíte mít za dobu fungování s výrobky různých značek jistě dobré i špatné zkušenosti. Nemohl byste se s námi podělit s vašim názorem na na traktory AGS? Mají v něčem slabinu? Jsou dostatečně spolehlivé? Skutečně... celý příspěvek >
Zahradní traktor na 1,5 ha, 1.2.2009
A je ten pohon žacího ústrojí kloubovou hřídelí pro  hobby použití vůbec výhodný? Pozná se rozdíl při vlastním sekání trávy nebo se jedná jenom o bezúdržbovost tohoto zařízení oproti nutnosti měnit poháněcí řemen?   D.N.
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 29.1.2009
To víte že dvouválec, o jednoválci jsem neuvažoval ani chvíli. Při kosení anglického trávníku jsou oba motory téměř k nerozeznání, ale když vjedete do vysoké trávy, tak tam už je to rozdíl který vidíte i slyšíte. Dušan
Jaký zahradní traktůrek?, 28.1.2009
Koupě XT 200HD je pro údržbu okrasných trávníků určitě dobrá volba. Vždyť ať si koupíte Solo, Hondu či Stigu dostanete vždy Castel Garden jenom v jiném hávu a daleko větší ceně. AGS je však konstrukčně bytelnější přizpůsobený sekání nerovnějších... celý příspěvek >
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 28.1.2009
Asi máte pravdu, člověk si kupuje takový stroj s vidinou dlouhodobého používání. Až postupem času člověk zjišťuje co všechno může s takovým strojem dělat. Náklady na případné úpravy jsou pak vyšší než původní úspora. Díky za Vaše názory, musím... celý příspěvek >
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 26.1.2009
Stroje s uzávěrkou mají kvalitnější hydrostat. Nejrozšířenější převodovkou jeTuff Torq  K46 - ten je i u Vaší hondy. Myslíte si, že vám při takové námaze vydrží těch 1000hodin.
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 24.1.2009
Mám zahradu o velikosti cca 4.000m2, která je ve svahu cca 9°. Uvažuji o koupi zahradního traktoru, (doteď kosenou sekačkou) ale mám dilema, jestli mi postačí traktor s hydrostatem bez uzávěrky, nebo je nutné koupit traktor s uzávěrkou... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 6.1.2009
Přes internet trator nekupovat, chce to nechat si ho předvést na prodejně. Hodně dobrou volbou je YARD -MAN HN 5220K,  skvělý 2 válec KAWA 22HP, záběr 105, hydrostat, festovní konstrukce jako na CUB CADET, záruka 5 let.. Důležité je mít však... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 5.1.2009
Zkuste se podívat na nové stránky Stigy (Polsko, Německo), mají tam v nabídce nové modely zahradních traktorů s pohonem všech 4 kol. Je to modelová řada pro rok 2009,  tak se to určitě i v dohledné době objeví i u nás v Čechách. Jsou sice o něco... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 29.12.2008
Moc odpovědí na traktor AGS se tu tedy neobjevilo. Projížděl jsem diskuze o zahradních traktorech až na počátek, ale moc příznivců tu tato značka nemá. Je to sice česká značka, ale to už dneska nic neznamená. Sám jsem se byl podívat na  ... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 16.12.2008
John Deere má až na jeden model všechno traktory s bočním výhozem a ten je navíc mnohem dražší než ostatní značky. Boční výhoz je daleko náchylnější na ucpávání pokosenou trávou. To už bych šel raději do Hondy 2417 - nejnižší spotřeba ve třídě... celý příspěvek >
traktor na svahu, 24.11.2008
Mám dotaz, nemáte při sekání nebo přejíždění v úsecích s prudkým stoupání problémy s prokluzem kol. Není lepší koupit traktor s uzávěrkou? 
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika