|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Petrklíč, 20.4.2010 Petrklíče jsou léčivé dva druhy prvosenka jarní, která roste na suchých místech a prvosenka vyšší, která roste na vlhkých místech. Vzhledem k tomu že prvosenek v naší přírodě ubývá nedoporučuji v žádném případě je trhat nebo vyrypovat, je lépe se... celý příspěvek > |  | Mot. postřikovač na stromy, 17.4.2010 Dobrý den. Řekl bych, že Stihl motorový postřikovač nevyrábí, pouze rosič. Pokud máte na mysli toto zařízení, tak neuděláte jistě chybu žádnou Vámi uváděnou značkou. Solo ale postřikovač motorový vyrábí. Osobně jsem měl 422, který se dnes již... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 17.4.2010 Dobrý den. Osobně používám na rytí právě rýč se špicí, protože při zašlápnutí do země a následném mírném zapáčením vzad, tato špice vlastně prokypří ještě půdu vespod. Něco na způsob působení dlátovité radličky u pérového kultivátoru za traktorem.... celý příspěvek > |  | Vzdálenost u hlohyně, 16.4.2010 Tak já se přidám. V dospělosti je Pyracantha coccinea keř vysoký klidně až 3 metry, čili zrovna tak široký. Umíte si představit, co byste měla z živého plotu, kde by byly vysazeny 3 rostliny na jeden metr délky, což znamená pro jednu rostlinu jen... celý příspěvek > |  | Jaky je to druh Jasminu? Dekuji, 15.4.2010 Pravděpodobně Jasminum beesianum. |  | Pomozte najit nazev rostliny. Dekuji, 15.4.2010 Dobrý den. Zkuste si zadat Andromeda polyfolia, což je kyhanka sivolistá. Myslím, že by to mohlo být ono. Roste to dokonce i u nás, ale velmi vzácně. Nějaký její kultivar, nebo přímo ona. Stanislaw |  | Poznáte rostlinu - stromek?, 13.4.2010 Dobrý den. Mohlo by jít o Taxodium distichum, čili tisovec dvouřadý, ale úplně si jistý nejsem, můj zrak už není tak dobrý, jako dřív. Pokud by to byl on, tak v dospělosti je to poměrně velký strom, který rozhodně není vhodný do malé zahrádky.... celý příspěvek > |  | Má zkušenost s Hechtem 945, 13.4.2010 Dobrý den. Mrkněte dovnitř toho krytu, je tam takový pryžový pásek, který je jen vložený do štěrbiny z plastu. Někdy se uvolní a brání potom lícování toho krytu. Taky se mi to stalo. Stanislaw |  | Samosprašný rakytník, 12.4.2010 samosprašný rakytník neexistuje jediná možnost by byla naroubovat samčí sazenici na samičí, ale jestli je to ůspěšné nevím Kateřina |  | Dosetí travního semene, odplevelení a jiné, 11.4.2010 Psal jsem Vám, jak se to má dělat, ne co máte udělat nyní. Rýpáním pampelišek si je jen namnožíte. Pokud to chcete dosít, klidně to udělejte a všechny plevele, které Vám budou dále klíčit se pokuste zlikvidovat pomocí herbicidů určených do... celý příspěvek > |  |
|  | Dosetí travního semene, odplevelení a jiné, 11.4.2010 Dobrý den. Postupuje se takto: Nejdříve se celý pozemek, na který se bude vysévat travní semeno, postříká totálním herbicidem, který je hlavně na vytrvalé plevele. Potom je vhodné tento pozemek strojově zpracovat do hloubky tak 15cm. Důkladně... celý příspěvek > |  | Dužnatý šípek, 10.4.2010 Dobrý den. Jedná se o tuto růži. Růže dužnoplodá ´Karpatia´ Je vhodná na čaje a dokonce obsahuje velké množství vitamínu C. Stanislaw |  | Motor Honda - teče benzín z karburátoru, 10.4.2010 Dobrý den. Nechci vůbec polemizovat o stáří benzínu, akorát napíšu svůj včerejší poznatek. Mám Hondu na systému Vari určitě už 15 roků. Jel jsem známému připravit půdu pro výsadbu brambor. V nádrži byl benzín z loňského roku a ani si nepamatuji kdy... celý příspěvek > |  | Švestka president, 9.4.2010 Měl by mít. President je cizosprašná pološvestka. Opylovači Čačanské, Hanita atd, co kvete v tu dobu. Stanislaw |  | Pinus densiflora Pendula (borovice hustokvětá), 8.4.2010 Tak borovice Vám určitě takto nezakoření. Řekl bych, že to se ještě nikomu nepodařilo. Stanislaw |  |
 |
|
|
|