|
Příspěvky uživatele - 59.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cibulnaté květiny do truhlíků - jak?, 5.11.2007 Tak jsem z té diskuse trochu na rozpacích, že se neozval skutečný zahradník, jelikož já jsem předloni (to byla tuhá zima) nasázela tulipány do koryt a truhlíků, část jsem schovala do stodoly. K mému údivu ty, co nebyly schované, vykvetly, ty ze... celý příspěvek > |  | Objednávka od Starkla, 31.10.2006 Předpokládám, že tento příspěvek zaslal přímo dealer firmy Starkl, protože mé zkušenosti a řady mých známých jsou přesně opačné. |  |
|  | Lilie - škůdci, 4.8.2006 Odborníci doporučují různé postřiky, mně se osvědčil jeden způsob, musím je denně prohlížet a jak vidím červenýho broučka, hned ho rozmáčknu, bohužel už se mi stalo, že jsem takto zlikvidovala berušku. |  |
|
|
|