Wistarie

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?)
21.3.2010 21:45

Kájo, jak to děláte?Já ji mám třetím rokem a nic.A taky slibovali, že druhým rokem pokvete!!Jak moc stříháte, zaléváte,nebo to necháváte na přírodě, hnojíte?Prý chce tvrdý režim, nehnojit,moc nezalévat.Copak já to vydržím! V parném létě ji vodu dám, sem tam přidám nějaké hnojivo a nic: Podělte se prosím o zkušenosti.Hezký večer.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 21.3.2010 21:45

Kájo, jak to děláte?Já ji mám třetím rokem a nic.A taky slibovali, že druhým rokem pokvete!!Jak moc stříháte, zaléváte,nebo to necháváte na přírodě, hnojíte?Prý chce tvrdý režim, nehnojit,moc nezalévat.Copak já to vydržím! V parném létě ji vodu dám, sem tam přidám nějaké hnojivo a nic: Podělte se prosím o zkušenosti.Hezký večer.

host - 230.129 (?), 22.3.2010 17:48

ahoj- dostala jsem dva odkopky.jeden jsem nasadila na starou chalupu a druhý na novou.ten na fotce je na starém. je tam lehká černozem a je  do odpoledne na slunci. navíc je tam trativod z W.C septiku. tak má asi spodní zálivku, protože roste jak" Adéla". akorát mne udivuje, že jí nevadí čističe W.C.  na druhé zahradě -tady je hrozná hlína, tak je ubohá a málo kvete. dnes dostala nový oblouk a cererit. -  vím, že se musí stříhat a nechávat krátký obrost na delších výhonech. přitom kvete na starším dřevě. dcera to omele, jak ji napadne, a kvete každý rok.   snad se i ta vaše rozjede---- Kája

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 22.3.2010 22:11

Kájo děkuji, snad se zadaří co nejdříve.Dnes jsem se na ni byla kouknout a trochu jsem jí domlouvala, tak se třeba nechá ukecat.Hezký večer.

host - 209.98 (?), 1.6.2010 13:06

Prosím o radu, jak stříhat vistárii? Mám ji na zahradě asi 6 roků, zřejmě semenáč. Loni kvetla poprvé - jeden květ. Letos nasadila také pouze jeden květ. Loni jsem ji ostříhala docela hodně, nové výhony tak na 4 očka. Není to moc? Děkuji za radu. Věra

host - 102.67 (?), 23.4.2010 22:12

Vistárie 7 let, zřejmně semenáč. Pokud si dobře pamatuji tak kvetla 4 rokem po výsadbě. Jakou máte zkušenost se stříháním. Květy jsou spíše na delších letorostech. Jeden rok mi kvete mocně, příští rok málo. Asi bych měl květy řezem zredukovat a nenechat narůst lusky.

host - 4.182 (?), 25.4.2010 21:19

Dostala jsem semínko od bráchy, kterému vistárie kvete dvakrát do roka. Poprvé bohatě a pak už má jen pár květů. Ta moje roste letos třetím rokem tak snad se dočkám příští rok taky a nebudu muset čekat 7 let. Pokud se nestříhá na jaře tak nekvete. Je to pravda?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz