Pokojové rostliny

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?) 
13.12.2009 18:49

Ahoj Moniko, to není tak docela pravda, už jsem to tady psala, koukněte do diskuse nejzdařilejší pokojové rostliny, vložila jsem tam fota a nechci je vkládat znovu.Tam uvidíte, že nepěstuji jen orchideje, těm jsem propadla nedávno, ale třeba i" obyčejnou" africkou fialku... Hezký večer.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Eva Kaš - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (124) - 209.6 (?), 14.12.2009 9:38

Ahoj pěstitelky, krásně Vám to kvete a jestli je něco IN tak na to já kašlu.

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

Věrka2 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (133) - 218.146 (?), 14.12.2009 10:27

Opradu nevím, jak si mám vysvětlit Váš příspěvek. Rozhodně proti pokojovkám nic nemám, ale preferuju orchideje, na tom snad není nic špatného.

Ještě k Vaší rostlině. Je opravdu krásná, ale musím Vás zklamat, nejde o Fikus ale o Peperomii obtusifolia.

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 14.12.2009 18:09

Ahojky všem, IN,OUT Moniko nepřipadají Vám ty zkratky děsný?ta naše řeč je tak krásná. Já je přímo nesnáším a u nás doma je nikdo nepoužívá, ještě že takAle když už to tady bylo načatý tak In by pro každého mělo znamenat to, že dělá něco rád a s láskou, že se někde nebo v něčem cítí dobře atd.Jestli Věrka má ráda orchideje, ať jich má třeba 1000, moc jí to přeji, když z toho bude mít radost a dobrý pocit.Moje potěšeníčko je mix mám doma od každého trošku palmy, fialenky,begonky, ibišky,Prostě kvetoucí, nekvetoucíJe toho moc.Tak že, žádné IN, OUT, ale radost a potěšení

Paní Evo s těma fifinkama jste mě teda dostala, opravdu nádhera, faleňáci taky, na ty nesmím zapomenout.

Ráno jsem zjistila, že se už konečně otvírá květ druhému střevíčníku, jak bude v plné kráse dám foto.Zatím přeji krásný večer.

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 15.12.2009 23:56

Všechny moc zdravím, mám taky moc ráda kytičky tak se k vám připojuji, já už pěstovala hodně druhů pokojovek ale taky mi jich přes zimu dost nepřežilo, když listuju katalogy, tak si říkám, co už jsem všechno měla, bydlím v domku, tak jsem je vždy letnila, přes léto krásně narostly a v zimě bylo po nich a tak jsem taky objevila orchideje které mi krásně rostou, kvetou a hlavně mě všechny vydržely, kvetou už po třetí a pořád jim přibývají stonky, teď jsem si koupila novou, nevím přesně jak se jmenuje, asi miltonie ale nevím jak jí odstřihnout odkvetlé kvítky.Posílám pár obrázků, poslední je venkovní Bougainvillea a venkovní Sundaville, nemám je kam přes zimu uložit do chladu, tak je mám v bytě.Paní Věra má nádherné stránky s orchidejema, je to krása a Micuna má taky krásné květy, dá se na to koukat pořád dokola, ještě mám čtyři roky starou strelícii, je krásně vzrostlá ale nekvete, dočetla jsem se, že by měla být přes zimu taky v chladu a to bohužel u mě není možné, uvítám jakékoliv rady, děkuji E

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 16.12.2009 16:21

Ello, moc pěkný je vidět, že se těm orchidejkám u vás líbí.Vedle Bougainvillei máte voskovku?

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 16.12.2009 22:46

To je Sundaville, je taky venkovní, má se pěstovat jako muškáty, přes zimu v chladu ale já mám všude teplo, tak ji mám v pokoji a zatím se jí daří a pouští nové výhony, tak uvidím, jestli přežije, už jem jednu měla a dala jí na zimu do chladu a nepřežila to chudák, je v létě moc krásná,je na obrázcích co jsem poslala hned první,na tom okne doma už je odkvetlá,E

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 17.12.2009 6:43

Tak to jo, špatně vidím a někdy ani lupa nepomůže.Taky jsem ji měla, koupila jsem ji na jaře, zimu strávila v chladu, opadala a k jaru obrazila jenže další zimu to nepřežila, nevím co se jí stalo velice rychle uschla.Bouganivilleu mám taky.Zimuji ji s oleandry a zatím dobrý.Uvidíme jak to dopadne po této zimě.Sundavilku si zas koupím a aspoň ve dvou barvách.Snad se mi je podaří udržet déle.Hezký den.

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Taky pěkný kvítko
Taky pěkný kvítko
Bez názvu
Bez názvu

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 17.12.2009 23:54

Pejsky miluju ještě víc, než kytky, mám doma Barunku z útulku, je to moje zlatíčko, ten tvůj je taky krásnej, já pořád nějaký zachraňuju, doma mám předzdívku Kubiška ale to by bylo do jiný diskuse.Ta tvoje Bouganivilla jenádherná, já jí koupila ve výprodeji na konci léta, ani jsem nevěděla jakou má barvu a ona se mi tak krásně rozrostla a ještě za odměnu vykvetla a odkvetla nedávno, jinak teď je pořád krásná a přirůstají jí výhonky, nevím,jestli to je dobře a nemá mít radši zimní pauzu aby kvetla v létě, nemám s ní žádné zkušenosti, na jaře ji zkusím namnožit, četla jsem, že se množí dobře, už aby to jaro bylo!!!Moc zdravím E

Bez názvu
Bez názvu

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 18.12.2009 7:22

Jejda to je mazílek.Barča je krásná, já měla vždy ráda černý kočky i pesálky.

Ello, pokud nemáš jinou možnost musíš ji nechat doma a doufat.Mě teda Bouganivilea přijde jako dosti vitální rostlina.Na jaře bych střihla a dala ven.Určitě pokvete.S řízkováním ti neporadím, to jsem ještě nezkoušela, jen u oleandrů a světe div se, letos se uchytila každá větvička a dnes se na mě spokojeně culí z okeního parapetu.Hezký den

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nová STIHL MS 2601.12.2024
Rachot při vypouštění vody z pračky do odpadu30.11.2024
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz