Letnit pokojovky?

Dave3 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (102) - 220.132 (?)
3.5.2015 14:59

Přímého slunce zpočátku asi míň, než si zvyknou. Jako u všech pokojovek. Jinak vám držím palce, letněné pokojovky je radost sledovat, jak se jim to líbí. Pak se s námi můžete podělit o zkušenost, jak se jim dařilo. Abych do budoucna věděl, jestli se mám o něco podobného taky pokoušet.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 240.105 (?), 14.4.2015 9:54, zobrazeno: 2668x

Zdravím.

Loni jsem na léto vystěhovala ven drobnolisté fikusy. Dala jsem je na severní stranu do závětří, aby se nespálily, nakonec tam byly celé léto. Přišlo mi, že jim letnění prospělo. Letos to chci zopakovat, ale chtěla bych je začlenit do zeleně kolem domu. Nevíte, kolik přímého slunce snesou? Máme dům přesně na 4 světové strany, na jih bych je nedávala, ale na západní by se mi hodily, tam by bylo možné je i částečně ještě přistínit.

Taky bych chtěla letos letnit tchýnin jazyk a zelenec - ten mívala babička venku celé léto na vyšším podstavci, rostl jako divý, odnožoval, dělalo to opravdu hezkou okrasu dvora.

Dave3 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (102) - 220.132 (?), 3.5.2015 14:59

Přímého slunce zpočátku asi míň, než si zvyknou. Jako u všech pokojovek. Jinak vám držím palce, letněné pokojovky je radost sledovat, jak se jim to líbí. Pak se s námi můžete podělit o zkušenost, jak se jim dařilo. Abych do budoucna věděl, jestli se mám o něco podobného taky pokoušet.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz