Campanula zvonek nevěsta
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.30 (?), 10.9.2009 8:43
Micuko, ty máky musí být krásné, taky je mám moc ráda. U nás moc nejsou, ale letos se mi povedlo sebrat semínka, tak snad se příští rok taky zadaří. Hanča
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 4.182 (?), 27.9.2009 10:35
Zdravím Berti, děkuji za krásné fotky. Jste opravdu vynikající zahradnice. Já jsem letos definitivně pohřbila něvěstu a ženicha, asi jsem je přelila, a to byl pak jejich jistý konec. Snad to bude příští rok lepší. Muškáty jsem si už nařízkovala začátkem září, ale staré sazenice si ponecham, protože člověk nikdy neví, jestli to vše přežije. Angličáky a fuksie jsem musela mospilanovat, jinak by se mi to přes zimu rozmnožilo na všech ostaních kytkách. Begónky se mi až teď krásně rozkvetly, tak doufám, že nepříjde brzy ochlazení a vydrží to apoň ještě měsíc venku. U vás na Šumavě je to s tím teplem horší.To chce pro kytky mít zimní zahradu. Mějte se hezky a ozvěte se. Zdraví Magda
|
|
|
|
|
|
|
lumatkov - (15) - 78.128 (?), 27.1.2010 17:35
Dobrý den, jak se mate? Dneska jsem v letaku kauflandu objevila campanulu, ale nevím jaky druh ma růžové květy.Je tam pouze nápis campanula. Nejspíš si ji koupím nebot jste me všichni těmi pěstitelskými výkony uplně nadchly.Děkuji za odpověd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|