Zastříhávání rajčat?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
vili - Bronzový Zahrádkář (81) - 57.182 (?) 22.2.2009 9:16
Francouzský výštip spočívá v tom, že od 2 květenství, jakmile vzniká zálistek, neodstraňuje se, naopk se okanžitě odstraní řídicí špička. Tak se postupuje stále, při dalším růtu rostliny.Tím se dociluje, že rajské má daleko nižší výšku.
Pouze si některé technické pomůcky, upravují podle možností, které jsou pro mne nejdostupnější. Jsem strojař a praktik, dokáží hledat různé varianty, jak co udělat nejlépe a nejlaciněji. Tak jako to nevhodné a zdlouhavé vázání provázky. Pokud, kdo má skleník, je dobré použít buď uvnitř, nebo z venku folii. Je li venku, musí být alespoň 10 cm nad sklem, nedochází tím k zarosování skel. Uvnitř se zarosuje folie, ale sebemenší pohyb folii se zarosení dá odstranit. Ve folijáku lze dávat folii pouze uvnitř. Jednoduchý způsob jak zateplit skleník a foliják
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 31.115 (?), 21.2.2009 12:20
děkuji mnohokrát, snad to bude ok, minulý rok nebylo uštipovánonic a z tyčkového rajčete byl keř
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 19.201 (?), 21.2.2009 16:08
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
vili - Bronzový Zahrádkář (81) - 57.182 (?), 22.2.2009 9:16
Francouzský výštip spočívá v tom, že od 2 květenství, jakmile vzniká zálistek, neodstraňuje se, naopk se okanžitě odstraní řídicí špička. Tak se postupuje stále, při dalším růtu rostliny.Tím se dociluje, že rajské má daleko nižší výšku.
Pouze si některé technické pomůcky, upravují podle možností, které jsou pro mne nejdostupnější. Jsem strojař a praktik, dokáží hledat různé varianty, jak co udělat nejlépe a nejlaciněji. Tak jako to nevhodné a zdlouhavé vázání provázky. Pokud, kdo má skleník, je dobré použít buď uvnitř, nebo z venku folii. Je li venku, musí být alespoň 10 cm nad sklem, nedochází tím k zarosování skel. Uvnitř se zarosuje folie, ale sebemenší pohyb folii se zarosení dá odstranit. Ve folijáku lze dávat folii pouze uvnitř. Jednoduchý způsob jak zateplit skleník a foliják
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|