Tak dáte je už ven?
|
|
|
|
 |
 |
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 166.3 (?) 25.4.2012 19:02, zobrazeno: 21357x
o víkendu až 29 stupňů a příští týden letní teploty pokračují, v noci 9-13
risknete to? 
rajčata, papriky, okurky, cukety, lilky...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 218.19 (?), 25.4.2012 19:17
myslím, že zrovna na ty horka to není vhodné- sluníčko může sazenice spálit -je lepší je dát až se počasí ustálí..já stále trvám na době po zmrzlých... jistě je to jen můj názor, nemusíte s tím souhlasit
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3341) - 5.149 (?), 25.4.2012 20:14
Za moc racionální to nepovažuji, ale jako každý rok jsem nevydržel a vysadil jsem v pondělí 18 sazenic (Beefmaster, Corzaro, San Marzano, Start, marmande a Stupické). Počítám i s tím, že v případě dlouhodobějšího chladna je budu muset na nějakou dobu zateplit. Nevím proč to dělám, možná takový malý adrenalin.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 148.21 (?), 25.4.2012 19:24
Ja som 7 paradajok, dal vonku uz pred tyzdnom (suseda na mna pozerala a isto si myslela ze mi preskakuje :)), no ak sa im nieco stane tak mi chybat nebudu (planovane straty). Zajtra vysadim asi dalsie 7, nakolko sa mi uz za oknami tlacia.
Papriky dam von az za take 3 tyzdne. Polohu nemam velmi dobru, severovychodne slovensko 420 m.n.m. P.Z.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 54.199 (?), 26.4.2012 8:23
Taky mám cukání vysadit papriky do foliáku, chtějí mi začít kvést za oknem, tak si říkám, že bych to riskla asi by se měly ve foliáku líp. Ještě bych chtěla poprosit o radu, stříkáte rajčata preventivně proti plísni, nebo vyčkáváte na první příznaky, jsem na vážkách rajčata mám krásné, ale při vzpomínce na loňské stráty mám trochu strach, abych nepodcenila situaci, jak to začlo nedalo se to zachránit i když jsem je stříkala (dokonce 3x) jsem zásádně proti postřikům, ALE jde to???
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 5.101 (?), 26.4.2012 9:10
Tohoto roku všetko, čo som zasadil do substrátu mi pekne vyšlo, ale potom zastalo. Až po presadení do normálnej zeminy zo záhrady sa to pomali rozbehlo. Takže vo vzraste priesady meškajú.Verím, že počas vegetácie to doženú.
Pavol
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|