V cizině se běžně k dočištění používá ředěné SAVO, mám dojem, že se semena do něj namočí maximálně na 5 minut. Pokud by byl zájem, našel bych jak ředění tak dobu, po kterou se semena do tohoto roztoku namáčí.
KBX (Kellogg Breakfast) jer opravdu pěkné a chutné rajče. Jedno KBX, k tomu jedno červené španělské a mám misku dobrého salátu. Paní Kateřino počítejte prosím s pěti semeny KBX pro mne na příští rok.
Mr Big
sušila sem to na horním platu 5dílné sušičky/ té nejobyč./Semena sem tam dala na dosušení, tj.byla už v podstatě suchá/ o to by to mělo být pro ne horší-žádné ochlazení povrchu jak zde někdo psal/.Ten čas nevím přesně ale déle jak25 min.tam nebyly.Nikomu to ale nedoporučuju, ale slyšela sem nebo četla že to tak někdo také dělal.Možná by to šlo vyzkoušet se semeny rajčat, jen tak vybranými z čehokoli pro pokus, když by došlo ke zničení, o nic nepůjde a pak vyzkoušet klíčivost.Když by to klaplo, tak už by to stálo za to využít.
Jde videt, ze zivot je proste bojovnik, at uz se jedna o lidi, zvirata nebo rostliny:)
Jinak letos nam vzala zahradu devastujicim utokem plisen bramborova, kdyz jsem byl na sluzebni ceste, ale ta divoka zluta od vas ji prezila uplne v pohode:)