Rjačata - kroucení listů
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 44.120 (?), 28.6.2008 13:17
Zdravím.Mám stejný problém i sousedi okolo.Když jsem hledadala tady ve vyhlédavači našla jsem o tom že je způsobeno horkem a suchým vzduchem.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 91.248 (?), 29.6.2008 10:19
Zdravím všechny zahrádkáře, mám také listy zkroucené na rajčatech a právě jsem se dočetl v knize 1000 rad pro zahrádkáře, že jakmile se toto poškození objeví, nedá se už nic dělat. Rostliny se však můžou ještě vzpamatovat. Nádoby, které používáte na stříkaní s herbicidy, by se neměli používat na stříkání ničeho jiného.Abyste zabránily poškození, nestříkejte za větru. Ani tráva ošetřená herbicidy by se neměla používat k mulčování, měla by se zničit, nebo nejméně 6 měsíců kompostovat.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 93.100 (?), 29.6.2008 10:33
v tom pripade mi to je divne, protoze zadny herbicid sem nepouzil a ani sem rajcata nestrikal..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 97.118 (?), 29.6.2008 22:03
No, všem díky, trochu jste mi spravili pošramocený sebevědomí.Starám se o rajčata(i o to ostatní na balkoně)jak o miminka a mám tentýž problém.Uvažovala jsem i o tom, jestli jsem je neutopila.U nás hodně fouká, nevím,jestli to v kombinaci s horkým vzduchem není pro ně katastrofa.Pořád přemýšlím, kde jsem udělala chybu-postřikem to určitě není.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 63.93 (?), 22.7.2008 14:49
Všechny zdravím, již druhý rok se mi kroutí listy na rajčatech, na úrodu to podle mě nemá vliv, i když měním každý rok stanoviště, mám obavu zda nechybí něco v půdě, jestli by to nechtělo něčím přihnojit.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|