Bingo! Uhod's.
Vytáhlé jsou, ale tak nějak přiměřeně podmínkám. A Startky mají docela silné stonky a vůbec vypadají docela v proporcích. Co říkáš? Samozřejmě jsem při přesazování utopil tolik stonku, kolik jen šlo, takže teď vypadají celkem nízké, ale ani tak nejsem moc nespokojen. Přičítám to tomu, že jsem jim hned, jak vystrčily hlavičku, rozsvítil. A pak i tomu, že jsem je týden po pikýrování začal zalévat Kristalonem zdravé rajče, ale dal jsem nejdřív třikrát tu NPK složku - tedy s dostatkem draslíku a málo dusíkem. Pak teprve N/Ca a jen jednou.
Teď zase experimentuju: ty na snímcích mají směs s přísadou Cereritu a síranu draselného. Nebudu je hnojit nejmíň dva měsíce. Ale ty později přesazené nedostaly do směsi nic a až se chytí (po týdnu), budu je zalévat tím Kristalonem. To víš, bavím se v tomhle počasí, jak se dá. Výsledky srovnám. A náklady na svícení i při těch nových cenách nepřesahují patnáct Kč denně. Cíga mne stojí 125. Ty LEDky jsou požehnání. Obyčejné 20W žárovky, 6500°K. Ty růstové modro-červené jsou už druhou sezónu v krabici.
Měj se.
Milan