Loni jsem měl Robin ve skleníku. Rostliny krásné, vysoké, silné, hodně plodů, ale plody moc velké - šlo to většinou do leča. Letos už raději Tornádo a Uragan.
Zakoupila jsem semena rajčete tyčkového -odrůda Robin. Vyrostly mi pěkné sazenice. Nevím ale, zda budou pěkné i plody. Chystám se je vysadit do skleníku a nevím, zda bych pro jistotu neměla přidat i jinou odrůdu. Má někdo zkušenost s touto odrůdou? Díky za odpověď. Zdena.
Loni jsem měl Robin ve skleníku. Rostliny krásné, vysoké, silné, hodně plodů, ale plody moc velké - šlo to většinou do leča. Letos už raději Tornádo a Uragan.
Odrůdu Robin máme vyzkoušenou ve skleníku i venku a konečně jsme našli odrůdu, která se dá jíst. Navíc krásné plody, které nepraskají. Lepší než Tornádo, Bonset a dalších asi 20 odrůd, které jsme zkoušeli.
Můj bulharský kamarád, žijící dlouhodobě v ČR, je nešťastný ze zdejších kupovaných rajčat. Včera mi ale nadšeně bájil o rajčatech, která kupoval na dovolené v jednom místním stánku v Jižních Čechách. Vyloudil na majitelce prázdný sáček od semínek - a byl to Robin F1. Tak ho zkusím příští jaro sehnat. Veni