Rajčata pro sezónu 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3299) - 5.149 (?), 16.2.2014 21:48
Původně jsem počítal s tím, že cherry rajčata hodně omezím, ale během shánění semen se mně přihodilo to, že mám semena asi tak patnácti odrůd. Z loňských budu ještě letos pěstovat Sladkaja děvočka F1, Tomatoberry F1, Finik oranževyj F1, Black cherry, Ildy (jen pro porovnání se Žlutou kyticí), z nových např. Cerise orange, Jaune Flamme, Isis Candy cherry, Green Zebra cherry, Ania, Sweet as Linda, Nastja slastjona F1, Krošečka- havrošečka F1, atd. Vlastně všechna tato cherry rajčata už mám vyseta a již rostou sazeničky- od každé odrůdy budu pěstovat pouze dvě rostliny.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3299) - 5.149 (?), 20.2.2014 23:08
Nejste sám, kdo po příchodu na tento web změnil celý sortiment rajčat. Já jsem také vždycky pěstoval jen česká rajčata běžně dostupná v obchodech. Teď mám asi 80 nových cizích odrůd a jen doufám, že pro příští rok nenajdu nikde nic co by mne zajímalo. Ono to jde také do peněz- jen z ameriky mne stála semena rajčat něco víc jak 1000,- Kč. Pochopitelně jsem kupoval jen nehybridní odrůdy, jejichž semena si budu pěstovat sám, možná i několik let (dle spokojenosti). Ale co bychom neudělali pro svůj koníček. Přeji hodně úspěch v této sezóně.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3299) - 5.149 (?), 21.2.2014 4:56
Vidím, že máte všechny odrůdy hybridní. Kdybyste náhodou chtěl zkusit také něco nehybridního, ozvěte se, poslal bych Vám něco.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|