Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu

Hana R. - (46) - 82.166 (?)
23.1.2010 8:47

No tak na mochyni jsem nenarzila ani v Praze ani na vesniciale spíš je to tím, že t o teprv začínjaí do obchodů navážet. štěteček snad nebude třeba, jelikož to vše roste pomaleji než začnou delší dny, když budou teplé březnové a dubnové dny tak to budu po chvilkách otužovat na balkoně,,to by mělo stačit ne?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 19.1.2010 13:10, zobrazeno: 38880x
ahojky vsem.. zakladam tuto diskuzi, protoze me tak napadlo, kazdy mame asi sve vybrane druhy zeleniny, a kdyz treba sazite... bude spise jako seznamovy rejstrik osiv... treba napisete zeleninu, kterou se chystate nebo uz jste zasadili a ostatni, kteri zrovna mate treba tu odrudu tak muzete vymenovat nazory a i vkladat fotky jak rostou... a ostatni porovnaji se svym uspechem jestli maji lepsi nebo jsou pozadu... nejde zavodni diskuzi kdo je lepsi, ale spise orady a tipy... lidi kteri maji stejnou odrudu seminek muzou vymenovat nazory a tak... ja tedy napisu, co uz jsem zasadila a najde se nekdo stejny nebo ma jine jeste odrudy,,tak napiste... mozna tu se nekdo najde kdo ma treba stejnou jako vy...

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 19.1.2010 13:24
RAJČATA :::Cherrola F1, San Marzano, Homer, Aztek, Dulcia, Balkonzauber, Perun, Radana-nevyklicila, Byči srdce (Cuor di bue), Hana, Pavlina, Vilma, --------- PAPRIKA::: Granova, Eva, Jova, Topepo Giallo, Beros, Koral, Corno ditoro rosso, Kilián, Hodoninska sladka vzprimrna,... Por: Albos, Mochyne peruanska, Baklazan.lilek fialovy, Celer bulvovy Maxim, Celer listovy Jemny,... a okurka hadovka... Tak to jsou zasazeno nebo uz mi lezou sazenice nebo uz rajcata jsem prepikyrovala... Tak kdo ma stejne osiva zasazena nebo uz pripravuje na vyseti... rada si porovnam jak mi budou rost,... a vy muzete tohle take udelat pro srovnani...

host - 237.253 (?), 20.1.2010 21:01

Včera jsem zasela 3 semena Bejbino F1, 3 semena Tipo F1, 3 semena Torino F1, 4 semena Stupické polní rané, jde o rajčata určená do skleníku v monožství pro jednu rodinu. Ostatní ještě neseju, až v únoru.  Jiřina

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 20.1.2010 22:52
tak ja vysela vzdy pulku balicku a tu druhou vyseju v unoru. a ja vzdy vysazuji ven v pulce kvetna a nejlepe az mi sazenice uz nektere kvetou,,,ted se chystam vyset Obri, Romus a Stupnicke... tak uvidime... Masite rajcata letos zkousim poprve abych pravdu rekla,,,, jinak jsem to vzdy brala rajce jako rajce,,,a jinou zeleninu nemate vysazenou?

Hana R. - (46) - 82.166 (?), 22.1.2010 15:56

Zamptnes-jste s odrůdou Vilma spokojená?

já zasela černá, oranž koktejlová rajčata, zelená a černá masitá, bazalku a okurku Marta..další asi až za týden, mám strach zda to není moc brzy. Nemůžu sehnat Mochyni a rajče Bejbino.jen co sleze sníh, zkusím dát ven (počítám tak za 14dnů).hrách, mrkev řektvičky.Hana

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 22.1.2010 17:55

Vilmu jsem sazela letos poprve, vzdy jsem dostala balkonovky od babicky manzela... a ta mi nikdy nerekla jak se to jmenuje ale podle obrazku to vypadalo na tu vilmu... tak jestli to bude to same tak jsem byla spokojena,,,hodne plodila... a nebyla ani moc narocna... no nevim jak v jinych podminkach ale ja davam do kvetinacu ulezeny kravsky hnuj... okurky mate hadovky nebo nakladacky? ja ty moje hadovky mi pousti postrani korinky a to je nevyssi cas je presadit z kelimku do kvetinace

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 22.1.2010 18:00
a jeste jsem chtela dodat, ze rajce DULCIA je celkem perfekni... rostlinka se lisi vtom ze ma dost mohutny stonek a je cela takova vlezte mi vsechny na zada..je to zlute.,...i pri pykyrovani mali dvoulistnyych sazenicek poznate rozdil,,no posletu vice ze jste sahla na dulcii,,,

Hana R. - (46) - 82.166 (?), 22.1.2010 19:20

Já měla Vilmu 2x za sebou v domění, že je to ta správná odrůda z předešlé sezony -měla jsem tehdy 2odrůdy cherry rajčátek, ale spletla jsem se, přijde mi citlivá na sucho, na déšť, plody týden co týden menší, Třeba Vy s ní budet spokojená.Semínka jsem bvyla nakupovat v Bauhausu i jinde, ale Mochyně a bejbino neměli, zkusím Kaufland.Okurku mám hadovku Marta.Ale co ty nakladačky, myslíte že je už čas?.Na cukety a dýně je asi ještě brzy.A co postřik?vloni jsme dělala 1ošetření pa 3 týdnech od vyrašení sazeniček a asi se to vyplatilo,

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 22.1.2010 21:24
tak ja mam tuto mochyni na obrazku č.1 ta je dostupna snad vsude a bejbino to koupine na internetu a nebo rozsizenem obchodu s kvetinami, kde treba prodavaji zeminu a kvetinace... na vesnicich seminka prodavaji i v drogerii... ale zase jinou znacku... co se tyce okurek nakladacek, tak to experimentuji kazdym rokem nejakou zeleninu... ale ja to mam vse doma obcas zapnu ventilator,,, protoze vyvetrat oknem brrrr... zima... ale jinac pokud nejste zvedava na zeleninu, co dela mimo mesice kdy nikdo nic nesazi, tak to zkuste ze zacatku vas budou mit za blazna, ale pokud vam to plodit nebude, tak to stetecek spatne oprasil ale bude to hezka zelena dekorace... a co se tyce postriku tak jsem to nikdy nepouzila... kdyz je spatne pocasi tak je nadkryju treba priklad rajcaata a od zeme vytrham listy aby nebyli teba mokre kdyz hodne leje,,,,, a nekdy je mam svalne v trave zarostnute a ty spodni listy ocvakane.,..nekdo by rekl ze se v te trave shovavaji slimaci ale me to ani neprislo..
mochyne
mochyne

Hana R. - (46) - 82.166 (?), 23.1.2010 8:47

No tak na mochyni jsem nenarzila ani v Praze ani na vesniciale spíš je to tím, že t o teprv začínjaí do obchodů navážet. štěteček snad nebude třeba, jelikož to vše roste pomaleji než začnou delší dny, když budou teplé březnové a dubnové dny tak to budu po chvilkách otužovat na balkoně,,to by mělo stačit ne?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz