Paradajky pre r. 2024

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3121) - 6.138 (?)
10.4.2024 23:31

Ahoj Evi, já jsem už snad vyčerpal svůj pochvalný slovník, takže se asi budu opakovat: nádherná práce, Ty přesně víš, co děláš a letošní rok nám všem jednak přeje, ale také občas motá hlavy. Jsi bezkonkurenční jednička.yes A myslím to naprosto upřímně.

Taky už to mám všechno (co jsem stihl přesadit) v balkonovníku. Nenamáhal jsem se ho ani na minulé noci zavřít, ale dneska jsem to vyhodnotil jako nezbytné. Já už nemám, kam je vrátit. Jedno okno bylo zaneřáděné sviluškou, tak se to tam bojím dát (jak dlouho myslíš, že přežije sviluška mimo rostlinu a tedy potravu?).

Džungle za oknem mi zatím dala přes 3 kila zralých rajčat a jak na těch, co svilušku přežily, tak na těch ostatních 8mi je stále co sklízet. Ale praskají mi: trochu jsem to přepísk s hnojením. Ale zase jsou bezprecedentně velké. Vychytat to přesně ještě neumím.

Evi, svěřím se Ti s tím, že mám za to, že je u mne na čase přejít na dwarfy, abych zamezil tomu pralesu. Kde Ty získáváš jejich semínka? Mám nějaké kontakty v USA, tak co bys mi tak doporučila? Jsem trochu konzerva, takže bych dával přednost červeným. Ale není to nijak "přes to vlak nejede". Něco tady od Tebe stále ještě mám, ale už je to fakt letité.

Měj se. Milan

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Eva T. - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (746) - 24.134 (?), 9.4.2024 21:33, zobrazeno: 858x

Tieto 4 dni bolo úžasne teplo. Mobilné nádoby s rajčinami som 3noci letnila vonku, zvyšné, sú buď vysadené, alebo pikírovance v sklenínu,  dvere na nich boil tiež v noci otvorené. Zajtra sa má ochladiť tak poputujú späť do skleníka. Eva T.    

otužovanie
otužovanie
skleník
skleník
INDIGO CHERRY DROPS
INDIGO CHERRY DROPS
STONY BROOK HEART
STONY BROOK HEART
GONDWANA  ROSE a LAVA
GONDWANA ROSE a LAVA

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3365) - 60.160 (?), 10.4.2024 6:34

Evi, máš skvělá rajčata a nelze nic jiného, než Ti závidět. Ať se Ti i nadále daří!

Vladimír

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3121) - 6.138 (?), 10.4.2024 23:31

Ahoj Evi, já jsem už snad vyčerpal svůj pochvalný slovník, takže se asi budu opakovat: nádherná práce, Ty přesně víš, co děláš a letošní rok nám všem jednak přeje, ale také občas motá hlavy. Jsi bezkonkurenční jednička.yes A myslím to naprosto upřímně.

Taky už to mám všechno (co jsem stihl přesadit) v balkonovníku. Nenamáhal jsem se ho ani na minulé noci zavřít, ale dneska jsem to vyhodnotil jako nezbytné. Já už nemám, kam je vrátit. Jedno okno bylo zaneřáděné sviluškou, tak se to tam bojím dát (jak dlouho myslíš, že přežije sviluška mimo rostlinu a tedy potravu?).

Džungle za oknem mi zatím dala přes 3 kila zralých rajčat a jak na těch, co svilušku přežily, tak na těch ostatních 8mi je stále co sklízet. Ale praskají mi: trochu jsem to přepísk s hnojením. Ale zase jsou bezprecedentně velké. Vychytat to přesně ještě neumím.

Evi, svěřím se Ti s tím, že mám za to, že je u mne na čase přejít na dwarfy, abych zamezil tomu pralesu. Kde Ty získáváš jejich semínka? Mám nějaké kontakty v USA, tak co bys mi tak doporučila? Jsem trochu konzerva, takže bych dával přednost červeným. Ale není to nijak "přes to vlak nejede". Něco tady od Tebe stále ještě mám, ale už je to fakt letité.

Měj se. Milan

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025