No, víte co? Zadejte si do vyhledávače meloun cukrový a mrkněte, jak vypadá. Já jsem se na něj teď dívala, ale přece jenom vypadá jinak, než to, co máte na fotkách. Tedy listy budiž, ale plod v žádném případě.
Dobrý den, při silné průtrži mi zmizely jmenovky u sazenic. Domnívala jsem se, že až rostliny začnou plodit, všechny bezpečně poznám. Není tomu tak, a teď nevím, co je co. Pomůže mi někdo s určením? Děkuji, Helena
No, já nevím, ale listy melounu mám úplně jiné. Hodně vykrajované, nebo jak to správně napsat. Ty, které jsou na fotkách, vypadají jako dýňové. Aspoň takové mám u dýně Hokkaidó. i ty plody vypadají dýňovitě. Takže meloun tam nevidím žádný.
No. Podle obrázků to vypadá všechno na dýně. Skuste si všimnout květů. Květy dýní jsou velké (jako na obr.3) květy cukrového melounu jsou drobné jako od okurky do 2 až 3 cm a nemají tak dlouhou stopku.
No, víte co? Zadejte si do vyhledávače meloun cukrový a mrkněte, jak vypadá. Já jsem se na něj teď dívala, ale přece jenom vypadá jinak, než to, co máte na fotkách. Tedy listy budiž, ale plod v žádném případě.
Myslím si, že jsou to všecho dýně.Mě například měla podle obrázku na sáčku vyrůst dýně jako na Vaší prostřední fotce a místo toho roste turban.Možná jste taky měla popletená semínka v sáčku.Olina
zdravim... prikladam se k popletenym seminkam... ja ma zase zkusenost ze se mi v balicku asi smichali odrudy jine... tak treba jsem koupila jeden druh kostalovin a vzesly mi treba dva odlisne... žanet