Zdravím, jsme tu nový. V minulích letech se mě moc nedařilo, dělal jsem spoustu chyb, ale chybama se člověk učí a snad jsem to letos vypiloval k dokonalosti. :)
Před dvěma týdni jsem už nasadil semínka melounu CRIMSON SWEET a ještě pár druhů semínek melounů co jsem v létě koupil v supermárketu a ještě jsem si nasadil jako podnož pro roubování jen tak na zkoušku obyčejnou dýni oranžovou, ale stále mi nic neleze. Bude to asi tím že v domku nemáme moc vysokou teplotu. V domě máme jen kolem 18 stupňů, tak tím to asi bude. Ale co jsem rýpl do kelímku, jen abys se ujistil, jestli vůbec semínka žijou, tak aspoň to bylo v pořádku, měli tam už klíčky, tak aspoň, tak.
Na podzim jsem si políčko takové menší 3x4m připravil, tak že jsem do něho zaoral opravdu slušnou dávku kompostu a králičího hnoje (fakt sem nešetřil, 20 cm vrstva kompostu a hnoje :D

) a ještětrochu NPK tak snad to bude stačit na moje podmínky v Beskydech.
Ted na jaře jsem už pozemek zase pěkně zryl a kompost a vše okolo bylo pěkně rozložené a je z toho pěkná půda ikdyž ještě sem tam něco dělá hrudky atd. Ještě ted na jaře sem před rytím na to nasypal pro jistotu trochu kuřinců a ještě trochu NPK :D
To políčko máme na takovém speciálním mítě kde jsou budovy takové kolně uspořádané do poločtverce a nasměrované na jih tak je z toho tam pěkná výheň. Doufám že jsem všechno zatím správně udělal a dočkám se letos koněčně aspoň na naše poměry nějakých melounů. :-) ještě abych nezapoměl někdy v květnu až je budu přesazovat, tak mám v plánu ještě pod ně do jámy nastlat pořádně, uzrálého chlévského (kravského) hnoje. Tak kdo by pro mě měl ještě pár rad, tak bych byl moc rád kdyby se se mnou o ně podělil a mebo mě naopak řekl co dělám třeba špatně (např: moc hnojím

) tak děkuji kdyžtak za odpovědi či rady. :-)
A oplouvám se za případné překlepy.