Lesnické pletivo na nakládačky?

host - 191.158 (?)
20.8.2010 13:11
Možná jsem trochu mimo mísu s tímto příspěvkem ale letos jsem poprvé instaloval síť na okurky a spokojenost veliká. To drátěné pletivo budete asi nechávat na místě když volíte tuto variantu. Já síť sbalím, strčím do "kapsy" a příští rok ji zase natáhnu, třeba na jiném místě. Používal jsem armovací sítě ale to je značně nemobilní. I kdyby síť vydržela dva roky tak při ceně 6,- Kč za bm je to přijatelná investice. Jinak se prodávají i pletiva s velkými obdelníkovými oky (pozink nebo poplast.) jako metráž v prodejnách s pletivem a sloupky na oplocení. Mirek
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 129.96 (?), 19.8.2010 14:38, zobrazeno: 7739x

Protože se mi potrhala 3 roky stará plastová síť na vedení okurek svisle, napadlo mě, že by se dalo použít "lesnické pletivo", které není drahé, má přiměřená oka a patrně by mě přežilo. Nemáte s ním někdo zkušenost? Je poměrně levné (do 25,-Kč za bm), ale problém je v tom, že nevím, kde by se dalo koupit cca 15-20m. Role jsou totiž po 50m. A tolik záhonů s okurkami bych snad ani nechtěl. Poraďte, prosím. 

host - 180.2 (?), 19.8.2010 15:28

Dobrý den. Tímto pletivem mám oplocené své pozemky. Zkuste se zeptat některého lesníka ve Vašem okolí. Někdy mívají zbytky po stavbě oplocenek. Taky jsem potřeboval jen 25 metrů, ale nové je jen po 50i metrech jak píšete. Takže mám teď půl nové role doma. Stanislaw

host - 191.158 (?), 20.8.2010 13:11
Možná jsem trochu mimo mísu s tímto příspěvkem ale letos jsem poprvé instaloval síť na okurky a spokojenost veliká. To drátěné pletivo budete asi nechávat na místě když volíte tuto variantu. Já síť sbalím, strčím do "kapsy" a příští rok ji zase natáhnu, třeba na jiném místě. Používal jsem armovací sítě ale to je značně nemobilní. I kdyby síť vydržela dva roky tak při ceně 6,- Kč za bm je to přijatelná investice. Jinak se prodávají i pletiva s velkými obdelníkovými oky (pozink nebo poplast.) jako metráž v prodejnách s pletivem a sloupky na oplocení. Mirek
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz