Kukuřice
|
|
 |
 |
host - 186.81 (?) 21.6.2012 14:19
Dobrý den,
jsem Mičurin amatér. Mám zasazenou kukuřici výšky ca.30-40 cm. Včerejší bouřka a hlavně vítr se na ní vyřádily. Bohužel celé dvě řady polehly. Víte někdo, zda je možná náprava (přesazení či něco podobného). Díky předem za radu, neradi bychom je zcela odepsali...
Jirka
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 1.10 (?), 1.9.2011 10:02, zobrazeno: 8128x
Dobrý den,
letos pěstuji podruhé kukuřice (poprvé však úspěšně), nasela jsem trochu supersladké kukuřice AGNES F1 - byla výborná, velká, slaďoučká. Vedle jsem nasela ADIKA F1 - bohužel byla o polovinu menší, sice stejně sladká, ale malá, některá dokonce čtvrteční. Je to tím, že jsem nasela dva druhy vedle sebe (vím, že by se dva druhy pěstovat neměly). Nebo za to může něco jiného? Děkuji za odpovědi a rady. Petra S.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 1.10 (?), 7.9.2011 9:52
Super, krása, takové jsem měla jen ty supersladké, no zkusím příští rok se polepšit díky :) Petra S.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 1.10 (?), 12.9.2011 9:59
Já měla asi 10 rostlin v řádku a asi 10 řádků... Kukuřic bylo hodně, akorát jak jsem psala, nasadila jsem dvě odrůdy, což asi nedělalo dobře, že z té jedné byly klasy poloviční. Loni jsem zkusila taky jen asi 10 nebo 15 rostlin ve dvou řadách a bylo z toho nic, takže určitě je třeba více rostlin.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 186.81 (?), 21.6.2012 14:19
Dobrý den,
jsem Mičurin amatér. Mám zasazenou kukuřici výšky ca.30-40 cm. Včerejší bouřka a hlavně vítr se na ní vyřádily. Bohužel celé dvě řady polehly. Víte někdo, zda je možná náprava (přesazení či něco podobného). Díky předem za radu, neradi bychom je zcela odepsali...
Jirka
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3341) - 5.149 (?), 21.6.2012 16:35
Postavit a nakopčit.
Mr Big
|