Dobrý večer, jak jsem koukal na televizi, tak můžeme být rádi, že máme rozbitou jen tu zeleninu. Štve mě to, protože se od jara kolem toho motám, pěstuju sadbu od semínek, kupuju postřiky atd. Ale chudáci lidi, které to postihlo mnohem hůř.
Většinu úrody mi zničila středeční bouře s kroupami. Několik rostlin rajčat, již s plody velikosti třešní, přežilo za domen tak napůl. Vrcholky jsou sesekané ostrými hranami krup, dolíčky v plodech, semtam olámané větvičky. Mám je vykopat, nebo nechat, či nějak odborně ostříhat?
co je nenavratne ztraceno, ostrihejte... pokud se jedná o tyckova rajska, tak nevystipujte a pockejte az obroste... pote opet nechte jeden vyhon a vystipujte, zkuste je tez prihnojit...
Ahoj Dano, nezoufejte, už jsem to včera psala v jiném příspěvku. Přesně toto samé nás už jednou potkalo. Ostříhala jsem všechno pomlácené a nechala jsem to přírodě. Rajčata znovu vyrašila, i když některým zbyl jen pahýl a rostla dál. Jen jsme měli úrodu téměř o měsíc déle. Tak vydržte, hodně zalévejte a přihnojte. Příroda je mocná... Zdravím - Daniela.
Dobrý večer, jak jsem koukal na televizi, tak můžeme být rádi, že máme rozbitou jen tu zeleninu. Štve mě to, protože se od jara kolem toho motám, pěstuju sadbu od semínek, kupuju postřiky atd. Ale chudáci lidi, které to postihlo mnohem hůř.