Kolik utrácíte za semínka?
|
|
 |
 |
rettigova - Stříbrný Zahrádkář (160) - 207.90 (?) 31.12.2012 17:19
Co já bych dala za to, kdyby se mnou manžel obrážel různá semeniště a weby. On to jenom bez reptání platí, ale aby řekl: ještě nemáme toto, nebo ještě kup víc tohoto, - to je mu jedno. Vyžaduje pouze dostatek přísad, aby mohl ukazovat, jak jsem praštěná a pak dostatek úrody, protože říká, že pozná, že je rajčaty nasycen až tehdy, když slupičky projdou zažívacím traktem bez ůhony. Což je po cca 50-75 kg. Pak musí být ještě plný sklep aby nevyšel z formy po zbytek roku a o penězích nemluví.Tak nevím, ale kolem toho litru ´+ nějaké muškáty, růže apod ještě jednou tolik.
Je fakt, že kdybychom to dělali ve dvou, tak zbankrotujem.Takže je asi dobře, když je jeden prr a druhý čehý. ať žije sezona 2013!!!
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 159.59 (?), 3.1.2013 20:15
Mohl by jste sem dát link na ty e-shopy, prosím?
Děkuji!
J.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3349) - 5.149 (?), 4.1.2013 10:18
Jen tak pro zajímavost bych se chtěl zeptat, jestli jste neobjednával od Neoseedu Ciliegino di Pachino nebo Grappoli d´Inverno. Já jsem je chtěl, ale nedošly mně. Syn, který mně to objednával k vánocům tvrdí, že je neměli. Díky.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
 |
|
Zdenci - Stříbrný Zahrádkář (491) - 245.32 (?), 4.1.2013 12:29
Já jsem od neoseedu objednal 15 odrůd a všechny dorazily.
Daterino F1, Taiko, Purple Rusian Plum, Gardner S' Delight, Swietie, Citrina, Tangerine, Ciliegio di Pachino, Tiny Tim, Pear Drops, Miele, Tumbler, Santa Orange, Indigo Rose, Currant Gold
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3349) - 5.149 (?), 4.1.2013 13:24
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3349) - 5.149 (?), 4.1.2013 17:50
Já jsem také letos s Neoseedem skončil. Když neumí ani napočítat u hybridních semen do deseti, tak to pro mne ze zásady není dobrá firma.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
rettigova - Stříbrný Zahrádkář (160) - 207.90 (?), 31.12.2012 17:19
Co já bych dala za to, kdyby se mnou manžel obrážel různá semeniště a weby. On to jenom bez reptání platí, ale aby řekl: ještě nemáme toto, nebo ještě kup víc tohoto, - to je mu jedno. Vyžaduje pouze dostatek přísad, aby mohl ukazovat, jak jsem praštěná a pak dostatek úrody, protože říká, že pozná, že je rajčaty nasycen až tehdy, když slupičky projdou zažívacím traktem bez ůhony. Což je po cca 50-75 kg. Pak musí být ještě plný sklep aby nevyšel z formy po zbytek roku a o penězích nemluví.Tak nevím, ale kolem toho litru ´+ nějaké muškáty, růže apod ještě jednou tolik.
Je fakt, že kdybychom to dělali ve dvou, tak zbankrotujem.Takže je asi dobře, když je jeden prr a druhý čehý. ať žije sezona 2013!!!
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |