Klipsy pro roubování okurek a melounů Semo

Kšely - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (216) - 214.135 (?)
27.4.2010 12:42
Červené kolíčky (foto od p. Mirka - "kdy roubovat okurky") jsou skutečně výrazně lepší už proto, že mají branže dokulata, tedy stonky rostlin nejsou tolik zaštípnuty. U bílých je dutinka natolik malá, že se musí brzy odstranit a zvolit náhrada. Dají se použít kolíčky na prádlo s roztaženým pérkem podle síly roubovaného místa. Já je poté ještě jistím proužkem mikrotenu, dokud si nejsem jistá srůstem. Bílé kolíčky opravdu brzy odcházejí. MH
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 105.32 (?), 26.4.2010 20:51, zobrazeno: 11767x

Tak se mi dnes rozpadl první bílý kolíček SEMO na roubování. Ještě než jsem ho použil a další asi budou rychle následovat. Ani se nedivím, když jsem si je zblízka prohlédl. Skoro přemýšlím, že to budu reklamovat, značně nekvalitní výrobek za takovou cenu!  Nápad dobrý, soudruzi z Číny někde udělali chybu. Nevíte, kde se daj sehnat kolíčky červené barvy vyfocené někde na fóru, vypadají kvalitněji?

host - 21.122 (?), 26.4.2010 21:08

Připojuji se, mně se také z pěti asi dvě rozpadly a třetí prasklo na naroubované okurce. Někde jsem četla, že se dají použít i kolíčky, které se dají koupit v papírnictví - takové kolíčky na přání. Ještě jsem se po nich ale neptala.

Kšely - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (216) - 214.135 (?), 27.4.2010 12:42
Červené kolíčky (foto od p. Mirka - "kdy roubovat okurky") jsou skutečně výrazně lepší už proto, že mají branže dokulata, tedy stonky rostlin nejsou tolik zaštípnuty. U bílých je dutinka natolik malá, že se musí brzy odstranit a zvolit náhrada. Dají se použít kolíčky na prádlo s roztaženým pérkem podle síly roubovaného místa. Já je poté ještě jistím proužkem mikrotenu, dokud si nejsem jistá srůstem. Bílé kolíčky opravdu brzy odcházejí. MH
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz