Jmenovky u rajčat

rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?)
17.1.2012 11:04

Já používám dřevěné špátle do krku/ profesionální deformace/ a lihovou fixu.Při výsevu rovněž, dá se přes ně pěkně natáhnout igelitový sáček a udělá to skleníček. Pak kelímky od jogurtu vzorně popsané, akorát když to dávám na záhon, občas mně to zahradní skřítci vytáhnou z popsaných kelímků a já pak čekám, co z toho vyroste...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 5.149 (?), 28.12.2011 6:57

To se mně líbí.Nemusel bych psát rukou (mám poněkud nevzhledné písmo) a mohl bych tisknout na tiskárně. Čekám jen, jestli bývalý kolega z práce najde laminovačku, kterou od listopadové inventury hledá- někomu půjčil a ten ji nevrátil.

Mr Big

rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?), 17.1.2012 11:04

Já používám dřevěné špátle do krku/ profesionální deformace/ a lihovou fixu.Při výsevu rovněž, dá se přes ně pěkně natáhnout igelitový sáček a udělá to skleníček. Pak kelímky od jogurtu vzorně popsané, akorát když to dávám na záhon, občas mně to zahradní skřítci vytáhnou z popsaných kelímků a já pak čekám, co z toho vyroste...

host - 5.149 (?), 17.1.2012 15:59

Pro M.D.Retigovou: Děkuji za všechny tři Vaše příspěvky. Pokud jde o jmenovky, tak každý používáme mateiál, který je nám dostupný a pokud možno nejlevnější. Já jsem dostal zadarmo tabuli bílého plastu tl. 3 mm (původně reklama nějaké firmy), stolař mně nařezal tabulky 11x 7 cm a já jsem si jen vyvrtal otvory na zavěšení.Až po projetí diskuzí na této webové stránce jsem si vzpomněl, že jsem asi před 8 lety tiskl laserovou tiskárnou na bílou samolepící folii upozornění "nevhazujte do schránky reklamy". Dodnes je tento text dobře čitelný, i když je na příměm slunci a na dešti. Doma jsem našel 8ks A4 těchto folií. Tisk už jsem si naformátoval, takže jen doplním jména a další údaje až budu vysazovat rostliny.

Jinak pokud jde o partenokarpické okurky, tak je jistě budu pěstovat v tunelu z netkané folie. Loni k vánocům jsem jí dostal 100 m o šířce 1,6m. S pozdravem

Mr Big

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025