Nevím a nedávno jsem se tu také kvůli tomu rozohnil. Co když budu pojídat rajčata po třech dnech a oni to naopak prodlouží? Trochu mi to podrylo důvěru v relativní neškodnost postřiků.
Aha, takže když mám staré balení, platí 21 dnů a u nového jsou to jen 3 dny? Bylo změněno složení nebo se pouze přišlo na to, že 3 dny stačí a mohu i u starého balení počítat s OL jen 3 dny?
Nevím a nedávno jsem se tu také kvůli tomu rozohnil. Co když budu pojídat rajčata po třech dnech a oni to naopak prodlouží? Trochu mi to podrylo důvěru v relativní neškodnost postřiků.
mancozeb je kancerogen a mutagen, ono až taka srandička to nieje. je xxy prác vid www.pubmed.com staci zadat mancozeb... následné citácie stoja za to. takže takto s akrobatom dithane atd... ide o to kolko toho človek poje
a vsetky long term study to tak uzatváraju. mancozeb je vážna vec, pričom ochranná doba 21 dní fakticky neumožnovala postrek počas sklizne... 3 dni už to umožnia, a predáva sa už aj počas sklizne
Dneska jsem to raději postříkal Kuprikolem - letos poprvé. S tím Dithane je to divné. Díval jsem se do návodu a je tam OL 21 dnů u rajčat. Když už se s tím doma člověk trápí, tak co nejméně chemie. S chemií si to můžeme koupit v obchodě.