Česká rajčata
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 173.17 (?) 19.5.2015 16:37
Tak letos mám vysazena tato česká rajčata:
Cherry odrůdy: Bibi, Mini, Datlo, Valdo, Goldkrone
Tyčkové odrůdy:Hugo, Brutus, Zlatava, Citrína, Herodes, Taiko, Hanácké nejranější, Hanácké rudomasé, Ostravské rané, Moravský granát, Pražské dlouhé žluté, Slivovité červené, Leščukovo oranžové, Vaňkovo hroznovité, Stupické polní rané, Moravský div
Keříčkové odrůdy: Terion, Hana, Olomovic, Czech´s bush, Jitka, Odeon, Oranže, Roubíčkovo pupíkaté, Šejk, Denár
Hybridy: Bejbino F1, Start F1
Vladimír
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 173.17 (?), 14.2.2015 11:14
To je opravdu zajímavé. Když jste je trhal, v jakém stavu zralosti byly?
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.42 (?), 14.2.2015 12:46
Kolem 25.9.14, ještě před tím než přišly hodně studený noce. Na vijanu byly plně vyvinuté a vybarvené dva spodní plody, nechal jsem jich 6-8. horní = menší, výrazně tojhranné odstřihl. Z pozdnějších sklizní odešla všechna rajčata dříve - na plíseň šedou. Rajčata byla na papírové bedně v suchém a teplém sklepě s dýněmi na uskladnění (cca 15°C). Rajčata ze stejné sklizně, uložená do ledničky, odešla během 3 týdnů.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 173.17 (?), 19.5.2015 16:37
Tak letos mám vysazena tato česká rajčata:
Cherry odrůdy: Bibi, Mini, Datlo, Valdo, Goldkrone
Tyčkové odrůdy:Hugo, Brutus, Zlatava, Citrína, Herodes, Taiko, Hanácké nejranější, Hanácké rudomasé, Ostravské rané, Moravský granát, Pražské dlouhé žluté, Slivovité červené, Leščukovo oranžové, Vaňkovo hroznovité, Stupické polní rané, Moravský div
Keříčkové odrůdy: Terion, Hana, Olomovic, Czech´s bush, Jitka, Odeon, Oranže, Roubíčkovo pupíkaté, Šejk, Denár
Hybridy: Bejbino F1, Start F1
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?), 14.4.2016 19:30
Kdepak je možno tyto semena získat??
Já mám z českých rajčat -staré odrůdy pouze Pražské dlouhé žluté.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|