Dobry vecer,
skor by som sa zameral na to, ze ktore su tazsie zohnatelne, pretoze v zozname su vynikajuce odrody.
č.5 -15 kazdu z tych odrod treba pestovat, Brw Yellow Platfoot som este nemal, ale ma vynikajuce referencie
č.18-21 je asi kazdemu zname, aj ked si myslim, ze Cherokke Chocolate nie je Heirloom
č.24-30 francuzsko bulharske predstavenie so sirokym aplauzom aj v Amerike
č.32,35,41,42 su velmi zabehane odrody, asi pozna kazdy
č.45 tam je asi chyba, zrejme Hartmannˇs Yellow
č.46-57 opat fantasticke odrody
č.61 mam semienka, ale nemam uz priestor, resp.chut mat viac ako 50 druhov v jednom roku, lebo je to potom odrzku porovnavat chute a ine parametre
č.62 mate zly google prekladac, je to Mortgage Lifter
č.66 tony chute, je to francuzska mutacia Black Krimu, plodnejsia a mohutnejsia, je lepsia
č.70 velmi popularna
č.80 poznam Srbsku, Americku, od firmy Franchi- 3druhy s rovnakym nazvom, neviem sa vyjadrit
č.83-85 su lahko dostupne a zname odrody
č.88 polsky malinowy steak, myslim potato leaf, ale uz je to x rokov, co som mal 3 korene
č.89,90 netreba predstavovat
č.99 je americka, britska submarine, francuzska a japonska verzia, vsetky su cherry a vsetky su zlte Yellow Pear a...
č.2 mate zdvojeny udaj s č.90 Moravsky zazrak je v azbukou hovoriacich krajinach sekundarny nazov Stupicke polne
č.4 budem sadit tento rok
č.10 vysoke referencie
Ak by som Vam odporucil, tak si vyberte, co sa tazsie zhana resp.drahe.Mozeme si potom vymenit.
Z mojho pohladu by som zobral:
č.97 Wins All (mate to v cestine
č.87 Reif Red Heart
č.63 Mule team
č.56 Manyel (Moons)
č.26 Dr.Carolyn
č.10 Galina
Dufam, ze budeme kooperovat.

Pekny vecer,
slniecko