Kvasenie zemiakov (brambor)



host - 33.2 (?)
21.7.2014 20:21

Rozkvasit libovolnými kvasnicemi (vinné, pivovarské, případně droždí). Z takového kvasu bude ale nízký výtěžek alkoholu, je lepší štěpit škroby enzymy (amyláza, případně slad) na cukry

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   
host - 56.9 (?), 7.2.2013 0:54

zdravím všechny,

údajně že se nechají brambory promrznout, tím že zesládnou, pak nadrtit do bečky, ale nevím jak to rozkvasit?

      
host - 33.2 (?), 21.7.2014 20:21

Rozkvasit libovolnými kvasnicemi (vinné, pivovarské, případně droždí). Z takového kvasu bude ale nízký výtěžek alkoholu, je lepší štěpit škroby enzymy (amyláza, případně slad) na cukry

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika