Vietnamské prasata



host - 211.38 (?)
20.2.2011 8:05

Klasická chyba těch co netuší co činí.Vrhl jste se po hlavě do chovu, aniž jste před tím získal alespoň základní informace.  Kanec je cítit vždy, dá se to částečně eliminovat odstraněním varlat ihnet po zabití, ale přesto je charakteristický pach znát, proto se na maso kanci kastrují již ve fázi selete.Maso můžete nechat (vymrznout) v mrazáku, tak půl roku, při přípravě pak použít recepty, které chuťový nedostatek potlačí.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 7.145 (?), 20.2.2011 1:36, zobrazeno: 26514x

Dobrz den mamprosbu k chovateli vietmských prasat koupil sem kanečka a sviňku ze se pusti do chovu, Kanec svoji povinost splnil a stale utika tak šel pod nůž dělali jsme jelita a tlačenku ále nemůžem se zbavit pachu masa a výrobku, je možné že je totim ze nebyl vymiškovaný, Je na ten smrad nějaký figl chuťově se dá ale ten pachne

   
host - 211.38 (?), 20.2.2011 8:05

Klasická chyba těch co netuší co činí.Vrhl jste se po hlavě do chovu, aniž jste před tím získal alespoň základní informace.  Kanec je cítit vždy, dá se to částečně eliminovat odstraněním varlat ihnet po zabití, ale přesto je charakteristický pach znát, proto se na maso kanci kastrují již ve fázi selete.Maso můžete nechat (vymrznout) v mrazáku, tak půl roku, při přípravě pak použít recepty, které chuťový nedostatek potlačí.

      
host - 94.2 (?), 8.4.2011 10:38

stači ho vyklestit asi 6 tydnu pred zabitim.pak by to melo byt v poho.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika