Zahradní nůžky PowerStep™ od Fiskars
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 215.120 (?), 22.1.2011 1:58, zobrazeno: 11848x
Dobrý den,
chtěl bych si koupit kvalitní zahradní nůžky pro pohodlnou práci. Tyto nůžky se mi líbí, že s nimi lze stříhat i větší větve bez námahy pomocí toho jejich systému PowerStep, který si sám zvolí který stupeň na danou větev zvolit, takže se u malých větví nebudu zdržovat s postupem z třetí úrovně na první ale rovnou se mi jako začínající stupeň zvolí jednička.
Neměl jsem zatím možnost tyto nůžky odzkoušet, proto se ptám Vás, jaké s nimi máte zkušenosti?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 183.242 (?), 22.1.2011 15:29
Tyhle nůžky jsme nezkoušeli, kluci mají Bahco, oba velmi spokojení, manžel používá klasické školkařské Rostexy (staré asi 30 let), absolutní spokojenost i na silnější než doporučené větve. Kluci zahradníci, kteří k nám jezdí každý rok prořezávat a stříhat stromy nedají dopustit na Bahco i v pilách, s Fisk. nůžkami moc spokojení nebyli, sekery, rýče ano. Elena
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 65.231 (?), 22.1.2011 16:13
Nůžky od F jsem koupil loni. Poté co dr. Vysloužil dal najevo že jsou i jiné, snad lepší volby jsem se cítil i dotčeně nicméně Bahco i starší Rostexy nejen že sedí líp v ruce ale i líp stříhají. Wolfgarteny jsem v ruce neměl. j.c.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 217.149 (?), 22.1.2011 19:50
zena mi kupila noznice zn. edward... hned som si spomenul aj na ten film. Mate niekto skusenost?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.6 (?), 13.2.2011 19:53
To je zbytečně složité, už jsem to tady psal, zkuste Löwe - to jsou němci se snad stoletou tradicí.. malé ruční mám snad už dvacet let - koupil jsem je v Itálii na brigádě, všichni tamní sadaři jimi stříhali. Pákovky jsem koupil na jižní Moravě taky se lvem a stříhá to a stříhá.. žádné zbytečné převody, ten matroš a ostří jsou fakt neuvěřitelná..
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 121.238 (?), 14.2.2011 8:51
vo finsku je viac lesov na palivo... nez sadov s ovocnymi stromkami, prirodzene su dobri na sekery. Co sa tyka loewe som si myslel, ze maju ostry obraz na tv a nie noznice...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.6 (?), 14.2.2011 22:43
Píše se to vlastně Löwe, tedy jako lev. S televizemi Loewe to nemá nic společného, to mě fakt rozesmálo :-) - oni vyrábí ručně fakt jen nůžky a nic jiného - proto jsou podle mě tak dobrý, škoda, že těch obchodů je tak málo, potřeboval jsem náhradní nůž a musel jsem si jej nechat poslat od těch čechů co je tady prodávají, faktem ale je, že to bylo za pár dnů na poště. Na olomoucku jsem to nesehnal a hnát se na jižní moravu nemá pro mě smysl. Mohli by se víc snažit, aby to šlo koupit na víc místech. asi to není tak jednoduchý. hlavně v asi u nás, kde chce každej kvalitu za stovku
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|