Kamínky
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 246.115 (?), 15.6.2009 18:50, zobrazeno: 34280x
Dobrý den,
má někdo zkušenost s mulčováním oblázky? Je nějaká výhoda mulčovací kůry oproti kamínkům? Dle mého jsou kamínky finančně výhodnější, nemusí se obnovovat. Možná z estetického hlediska je kůra pěknější-nevím. Prosím o názory či zkušenosti, děkuji.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 246.115 (?), 15.6.2009 20:04
a když použiju pod kamínky mulčovací textilii? Zkrátka se mi zdá ekonomičtější nakoupit kamínky(tuna za cca 250-350 Kč) než stále dokola obměňovat kůru. Tou přece taky plevele můžou prorůstat, ne?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 49.2 (?), 15.6.2009 20:17
Taky si myslím, že kůra je lepší.Třeba listí je na kamínkách vidět hned na první pohled a nedá vám to a budete to čistit a na kůře si ho ani nevšimnete.T.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 49.2 (?), 15.6.2009 20:42
No právě.Mám kousek z kamínů udělaný a je s tím zvlášť na podzim práce až až.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 246.115 (?), 15.6.2009 21:03
děkuju za názory. já nemám zahradu moc velkou, asi 350 m, olemovanou okrasnými keři, malými dřevinami a trvalkami. Když jsem spočítala, kolik kůry bude třeba koupit a že ta investice nebude konečná, tak jsem si řekla, že kamínky musí být lepší. Přesto většina lidí používá raději kůru, Obojí má svoje plusy i minusy...
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 49.39 (?), 16.6.2009 20:39
Jde také o vzhled: kamínky se zanesou listím, jehličím apod. a už nejsou tak pěkné. A vybírat takovéhle smetí z oblázků - pěkně děkuji. (Taky jsem si myslel, že bude pěkný takový roh u domu posypat oblázky, dospod jsem pou¨žil starý koberec: plevel opravdu neprorůstá, ale kamínky jsou "velmi zadělané"). Oproti tomu kůru prostě trochu dosypete a máte ji zase jako novou.
Josef.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|