Prvně k pánovi který píše o kosmetických změnách, okopírovaný zešikmený válec, menší váha, vysší výkon, obšlehnuté tlačítko start - stop které se vrací do polohy startu. Atraktivnější vzhled a ostřeji vylisované plasty to je kosmetická úprava, ale zbytek změn mi moc kosmeticky nepřipadají, jen houšť podobných úprav.
Tím se dostávám k druhé odpovědi kterým směrem musí jít jednička??? Většinou je dobré jít vývojově a technologicky vpřed ne zpět jak to udělal Stihl přechodem na 2mixy. Není těžké uhádnout, kým se inspirovali a proč tento facelift nastal. Prodejní jednička a jednička vývojově a technologicky není totéž. Jedna věc je spolehlivost a druhá technické údaje, které na papíře bijí do očí. Jestli pak víte, kde se provádí vývoj Stihlu??? Představte si, že je to u nás v ČR to jen pro zajímavost.
Jinak co se týče věrohodnosti a jak tady někdo píše "jedna paní povídala" ve videu i na těch obrázcích mi to tak rozhodně nepřijde, je to reálná a daná věc, je jen otázka tohoto roku než tyto inovované stroje nahradí ty staré. Já jsem za to rád, ze zdravé konkurence těží zákazník.