Stihl 261

host - 133.190 (?)
15.2.2014 16:26

Být vámi, ještě bych koupi MS261 zvážil. Přece jen je to profi pila a pro to použití co jste napsal je to naprosto zbytečné. Pro toto použití bohatě stačí pila z řady Hobby nebo Farm. Profi pily vyžadují i jisté specifické zacházení - čerstvá pohonná směs, perfektně nabroušený řetěz, čistota filtrů, motoru... Pro Vás je podle mého opravdu vhodnější nějaká pila např. z té Farm třídy. To dřevo, o kterém jste psal, budete rovnou řezat na špalky, že? MS261 je spíš do probírek a slabších těžeb - já bych ji nezatěžoval delšími často opakovanými řezy. Mám ji vyzkoušenou ve SM hmotě do cca 1 kubíku a tuto těžbu v pohodě dává (pokácení, odvětvení,manipulace do čtyřek) Řetěz Duro3 bude mít jistě dobrou trvanlivost ostří, ale bude méně výkonný v řezu a doma si ho pilníkem nenabrousíte.Zdraví J.H.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 119.89 (?), 15.2.2014 12:53

taky si myslim nekteri lidi dokazou znicit nemozny delam v autoservise a nekdy zasnu co lidi dokazou.Myslim ze pri normalnim chovanim k pile coz je kvalitni benzin a hlavne olej a pilu cistit nabrouseny retez nervat pilu pri řezu proste dat ji co potrebuje tak bych neresil vysypany loziska z hruba za mesic maximalne dva jdu pro ni a koupim ji melo by nas cekat 15kubiku buku doma a na chajde 15 kubiku smrku jeste mam na vas jednu otazku co rikate na retez Rapid Duro 3 stvrdokovym ostrim mate zkusenosi s nim diky za odpoved

host - 133.190 (?), 15.2.2014 16:26

Být vámi, ještě bych koupi MS261 zvážil. Přece jen je to profi pila a pro to použití co jste napsal je to naprosto zbytečné. Pro toto použití bohatě stačí pila z řady Hobby nebo Farm. Profi pily vyžadují i jisté specifické zacházení - čerstvá pohonná směs, perfektně nabroušený řetěz, čistota filtrů, motoru... Pro Vás je podle mého opravdu vhodnější nějaká pila např. z té Farm třídy. To dřevo, o kterém jste psal, budete rovnou řezat na špalky, že? MS261 je spíš do probírek a slabších těžeb - já bych ji nezatěžoval delšími často opakovanými řezy. Mám ji vyzkoušenou ve SM hmotě do cca 1 kubíku a tuto těžbu v pohodě dává (pokácení, odvětvení,manipulace do čtyřek) Řetěz Duro3 bude mít jistě dobrou trvanlivost ostří, ale bude méně výkonný v řezu a doma si ho pilníkem nenabrousíte.Zdraví J.H.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz