stihl 260
|
|
|
|
host - 90.168 (?) 14.1.2009 15:37
Co třeba odkaz na ruční těžbu, Březina 1994? ;-) A taky jsem mohl napsat hledejte si to sám, dalo mi to tolik práce to najít. Ale chápu, že když se tím živíte, tak poradit jak na to znamená přijít o kšeft. Musím přiznat, že některé finty z oboru si taky sobecky nechávám pro sebe. Ale někdy poradím i přesto, že tím o peníze přijdu, až si říkám co to jsem za vola ;-)
Ještě jedna věc, spoustu lidí baví vrtat se v tom sám, a tohle forum je možnost jak si vyměnit informace. A taky třeba miroslav 4.138 - ten to dal do servisu a neuspěl, a až následně zkouší na řešení přijít sám. Prostě nic není černobílé :-) Gl.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 14.1.2009 15:00
Pro Gl. Nejsem přesvědčen, že je to sobecké a vy jste to potvrdil sám, stroj v záruce patří na reklamaci, staré stroje budiž, není problém poradit a jestli jsem něco odsud použil? Upřímně? NE. Zatím nebylo co. Ale kdyby bylo a použil, nikdy bych si nedovolil to vydat za svůj postup! Potřeboval jsem sváření, nechal jsem se inspirovat zde ve vlákně o invertorech a jsem spokojený a všude to říkám - poradili mi na webu Zahrada! Věřte, poradím, pomohu, ale na to je v panelu e-mail a funguje to. Gl. já se tím živím a platím z toho daně a poplatky a ne malé! Vy také říkáte uživatelům svých produktů, jak je vyrobit?
Radek
|
|
|
|
|
|
|
host - 90.168 (?), 14.1.2009 15:37
Co třeba odkaz na ruční těžbu, Březina 1994? ;-) A taky jsem mohl napsat hledejte si to sám, dalo mi to tolik práce to najít. Ale chápu, že když se tím živíte, tak poradit jak na to znamená přijít o kšeft. Musím přiznat, že některé finty z oboru si taky sobecky nechávám pro sebe. Ale někdy poradím i přesto, že tím o peníze přijdu, až si říkám co to jsem za vola ;-)
Ještě jedna věc, spoustu lidí baví vrtat se v tom sám, a tohle forum je možnost jak si vyměnit informace. A taky třeba miroslav 4.138 - ten to dal do servisu a neuspěl, a až následně zkouší na řešení přijít sám. Prostě nic není černobílé :-) Gl.
|
|
|
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 14.1.2009 18:38
Ano, už jsem napsal, částečně máte pravdu. Jinak marně pátrám, ale už jsem se přiznal, ten Alz. je u mne velký, záležitost s odkazem, kde jsem jej použil a řekl o něm že je můj!? Domníval jsem se, že mluvíme o servisních věcech. Dostávám od zdejších návštěvníků dost e-mailů, proto je v panelu uveden, dá se to i takto. Vím, že ne všichni se takto chovají, jenže...
Radek
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.187 (?), 14.1.2009 20:12
vymente palivovu hadicku na Stihl 260... dajte tam nieco pevnejsie s hrubsou stenou, ta povodna je taka jemna nejaka a "skrti sa", to sposobuje to kolisanie otacok na volnobehu... prijemny vecer prajem :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.187 (?), 14.1.2009 20:34
podakujte Radkovi, mne nie... on na to prisiel, dokonca tu to napisal (uz davnejsie), ale teraz je nejaky hanblivy alebo prehnane skromny, uz to nechce zopakovat :))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 14.1.2009 20:40
Bunny, loupežníku, kde jste se flákal? Dlužíte reference o pile, jak to dopadlo? Nic konkrétního, jen O.K. nebo Ne?
R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|