Solo 651

Jiříček - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (463) - 211.38 (?)
5.12.2013 19:42

Nechte to být, vypadá to, že Oregon vyrábí lišty Pro-Lite asi jen na parádu jak mi zde tvrdí, mě však slouží dobře, stejně jako mnoha dalším.Pokud bych to měl dále rozebírat, určitě se vyrovnají lištám například od HQ.Věřím, že vyhovují většině běžných uživatelů motorových pil, no a pro ty co musí mít to nej: to přece nabídka také je, tak proč se dohadovat.

Šlo tu pouze o jediné, aby nevznikl dojem, že lišty P-L jsou nekvalitní, tudíš nepoužitelné pro (domácí profi nasazení).

Oregon tyto lišty vyrábí pro většinu prodávaných pil na našem trhu, tak si udělejte úsudek sám...

Lišty jsou v odkazu na Oregon podrobně popsány tak je to snad dostatečně jasné.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Jiříček - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (463) - 211.38 (?), 5.12.2013 19:42

Nechte to být, vypadá to, že Oregon vyrábí lišty Pro-Lite asi jen na parádu jak mi zde tvrdí, mě však slouží dobře, stejně jako mnoha dalším.Pokud bych to měl dále rozebírat, určitě se vyrovnají lištám například od HQ.Věřím, že vyhovují většině běžných uživatelů motorových pil, no a pro ty co musí mít to nej: to přece nabídka také je, tak proč se dohadovat.

Šlo tu pouze o jediné, aby nevznikl dojem, že lišty P-L jsou nekvalitní, tudíš nepoužitelné pro (domácí profi nasazení).

Oregon tyto lišty vyrábí pro většinu prodávaných pil na našem trhu, tak si udělejte úsudek sám...

Lišty jsou v odkazu na Oregon podrobně popsány tak je to snad dostatečně jasné.

Jiříček - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (463) - 211.38 (?), 3.12.2013 19:30

Děkuji za doplnění mé myšlenky, (pochopil jste to zcela správně),nač si vytvářet problémy, tam kde nejsou.

Pilu hodnotím až po záběhu, kdy je stoprocentně seřízena a (jedu) na celou lištu, pak teprve Bača pozná jaký zmetek ta Gude je a zanese ji konečně do šrotu, jak jsem mu to radil, mějte se fajn pánové...

Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 254.185 (?), 17.1.2014 19:34

Vie niekto prosim, aky karburator je v Solo 651C ide mi o znacku teda vyrobcu ci system.  Zo Solo germany mi este neodpovedali.

host - 56.206 (?), 18.1.2014 16:12

Nevím, jaký je v "céčku", ale do 651 se montovaly Walbra řady HDA.

Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 63.74 (?), 19.1.2014 19:20

Dakujem za odpoved. Predpokladam, ze v Cku bude asi iny karbes. 651 este nemala katalyzator :-(

host - 209.109 (?), 19.1.2014 22:42
Katalyzátor je vložka ve výfuku, přes niž procházejí zplodiny z válce a rozkládají se kvůli emisním požadavkům na míň škodlivin obsahující plyny. S karburátorem to nesouvisí a i céčkové Solo tak může mít osazený stejný karburátor, jako bezkatalyzátorový model - čímž neříkám, že to tak i je, tenhle model jsem rozhozený neměl. Některá Sola měla mimo Walbra i karburaci Bing.

host - 32.119 (?), 20.1.2014 8:03
Proč potřebujete znát typ karburátoru, je vadný? Karburátor má vliv na emise a ty na katalyzátor, výrobní úpravy motoru jsou pro životnost katu nutností.

host - 159.135 (?), 20.1.2014 10:06

dajte si do googlu tento..ten tam plati a je iny ako v zakladnej verzii 651...VERGASER HDA-277 D-CUT..a vyberte si stranku polskeho importera..ten to ma aj vo vykresoch

Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 63.74 (?), 21.1.2014 12:58

Dakujem za odpovede pani :)   Chcem vediet o pile vsetko co sa da, preto chce vediet aj aky karburator tam je (napriklad v pripade nutnej bleskovej opravy niekde kde nemaju o Sole sajnu).  V manuale od Bedara Otravnicka nie je uvedeny konkretny typ a ani na webe Sk importera nic podrobnejsie nie je. 

host - 159.135 (?), 21.1.2014 13:53

pokial viem tak SK importer na mail je ochotny poslat rozkres stroja, myslim ze ich maju aj na svojej stranke. Ak aj nie su aktualne pre pily /lebo ich uz nevozia/ tak ND dodavaju stale aj na nove modely a aby ste si mohli objednat tak vam poslu aj rozkres.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz