Pila Güde KS500B

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?)
23.10.2008 16:50

Opravdu je to na každém, jak se rozhodne. Teď jsou bazary plné takových pil i plagiátů, které koupili důvěřiví a neznalí. Výkon bych bral s velkou rezervou, neboť i známé značky pil mají při testech problém dostát tomu, co uvádějí v technických parametrech. Už jsem to dříve popisoval, každý je svého štěstí - rozhodnutí - strůjcem. Na několik polínek není potřeba vlastnit motorovou pilu, pokud ji přesto chci, tak bych doporučil alespoň, když nic jiného, se nerozhodovat zbrkle, a prostě si to projít třeba na internetu, zeptat se známých a potom se rozhodnout. Tyto nákupy nejsou o momentální výhodnosti, takových výrobků jsou vyrobena kvanta, ale je to o velmi podobném vzhledu a nízké ceně, což funguje tak, že si kupující myslí, že kupuje téměř to stejné, co nabízí kvalitní značky. Zjištění skutečné hodnoty zakoupeného výrobku přichází už pozdě. 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 94.242 (?), 23.10.2008 6:40, zobrazeno: 3940x

Včera jsem byl na Mělníku běhat po úřadech a stavěl jsem se v mém oblíbeném marketu -  EVA ,chodím tam hlavně pro pleny protože pampers a huugies tam mají téměř vždy v akci, ale co mě tam udeřilo do očí byla tato pila Güde KS500B.

Byla robusní osazená velkou lištou oregon (50cm)a karbec Walbro.Píšou o ní že je profi v ruce mi tedy přišla dost plastová, ale těžká byla.Nápadně mi připomínala vedle ležícího HECHTA.A to označení profi musíme brát s rezervou.Ale myslím si že za 6500,- mít objem 62ccm 3,2 KW velká lišta oregon a karbec Walbro určitě svého kupce najde, sám bych do ní nešel ani nikoho nenabádám jen mě překvapila ta kubatura člověk to nesmí brát jako profi ale spíše hobby -farm.  Saša

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 23.10.2008 16:50

Opravdu je to na každém, jak se rozhodne. Teď jsou bazary plné takových pil i plagiátů, které koupili důvěřiví a neznalí. Výkon bych bral s velkou rezervou, neboť i známé značky pil mají při testech problém dostát tomu, co uvádějí v technických parametrech. Už jsem to dříve popisoval, každý je svého štěstí - rozhodnutí - strůjcem. Na několik polínek není potřeba vlastnit motorovou pilu, pokud ji přesto chci, tak bych doporučil alespoň, když nic jiného, se nerozhodovat zbrkle, a prostě si to projít třeba na internetu, zeptat se známých a potom se rozhodnout. Tyto nákupy nejsou o momentální výhodnosti, takových výrobků jsou vyrobena kvanta, ale je to o velmi podobném vzhledu a nízké ceně, což funguje tak, že si kupující myslí, že kupuje téměř to stejné, co nabízí kvalitní značky. Zjištění skutečné hodnoty zakoupeného výrobku přichází už pozdě. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz