pila do ženských rukou?
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 31.69 (?), 4.5.2006 16:55, zobrazeno: 9720x
Potřebuji řezat a motorové pily se bojím. Najde se odvážnější žena, která si již poradila se svým strachem i odmítavým postojem svého okolí? Nebo na to mám raději zapomenout?
|
|
|
|
|
|
|
host - 198.98 (?), 4.5.2006 22:10
Když máte z něčeho strach, tak to raději nedělejte a pozvěte si toho kdo to umí. Pokud vás ale okolnosti přinutí, vše si nechte řádě vysvětlit a ukázat.
Ženu řezat s motorovou pilou jsem již viděl, ona byla levák a držela tu pilu obráceně – no pohled pro bohy.. Ale řezala a úspěšně !!
|
|
|
|
|
|
|
host - 221.60 (?), 12.5.2006 20:12
Raději to nechte chlapovi, určitě se nějaký najde. Jsou tam v určitých situacích dost fyzicky náročné stavy a únava dělá taky svoje. Ne, že bych Vás podceňoval nebo strašil, ale úrazy těmito nástroji jsou devastující. J.S.
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.40 (?), 22.5.2006 2:57
Jak do kterych. Pokud se jedna o zenu schopnou, technicky nadanou, manualne zrucnou, tak naprosto bez problemu. Verim, ze bude rezat lepe, nez kdejaky jesitny chlap z teto diskuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 220.253 (?), 22.5.2006 15:51
Já to beru, že i takovou práci žena zvládne, ale rozhodně na možná rizika, když se tady navíc dotazuje musím upozornit. Je to opravdu na zvážení, když nemá žádné zkušenosti, jestli to za to stojí. J.S.
|
|
|
|
|
|
|
host - 34.130 (?), 22.5.2006 16:51
Základ je to mamině nakopnout (to se ženskejm nějak nedaří ani když mají dekompresní ventil). Pa kuž stačí jen ukázat kolik má pořezat metrů a člověk může jít do hospůdky na pivčo. Večer je vše pořezané. Druhý den lze maminu zaúkolovat rozštípáním špalků a jít opět na pivo. Víkend nám krásně uteče a máme spoustu dřeva do zásoby. (Příspěvek je myšlen s humorem! )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 31.69 (?), 7.9.2006 9:55
Vážený J.S.: Děkuji Vám, rizika převládla, zůstala jsem u pily ruční. L.P., autorka dotazu
|
|
|
|
|
|
|
host - 3.53 (?), 7.9.2006 11:32
Myslím, že je nějakou vyhláškou dokonce práce s motorovou pilou ženám zakázána. Myšleno pro výdělečnou činnost. J.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|